Miercuri dimineață, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Târgu Mureş au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Sângeorgiu de Mureş, la o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, transmite Poliția Română.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Mureş.

În fapt, în curtea casei bărbatului, care lucra ca şi taximetrist, au fost găsite şase plante asemănătoare cannabisului, cultivate în grădina de legume din faţa casei. În urma recoltării lor, au rezultat 4,700 de kg..

În autoturismul acestuia, au fost găsite pe bancheta din spate, într-o lădiță cu ustensile de pescuit, trei pliculețe transparente, în care se aflau fragmente vegetale asemănătoare ca formă și miros cannabisului.

De asemenea, bărbatul este bănuit că, la data de 8 august a.c., ar fi vândut unei persoane 2,2 grame de cannabis amestecat cu tutun, la preţul de 100 de lei.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunerea de a se dispune faţă de acesta arestul la domiciliu.

Te-ar putea interesa și: