Evenimentul Zilei > Social > Străbunica mamei gemenilor din Ploiești a dezvăluit detalii cutremurătoare. „Polițiștii au găsit-o la prostituție”
Străbunica mamei gemenilor din Ploiești a dezvăluit detalii cutremurătoare. „Polițiștii au găsit-o la prostituție”

Străbunica mamei gemenilor din Ploiești a dezvăluit detalii cutremurătoare. „Polițiștii au găsit-o la prostituție”

Străbunica mamei din Ploiești, ai cărei copii gemeni au căzut în gol de la etajul 10 al blocului în care locuiau, a oferit presei noi detalii despre situația mamei. Străbunica spune că după ce mama copiilor s-a împrietenit cu o femeie, lucrurile au derapat.

Străbunica mamei din Ploiești, care la acest moment este internată în secția Psihiatrie a Spitalului Județean, a oferit o serie de declarații într-o emisiune televizată care au cutremurat țara. Atât mama femeii, cât și fratele acesteia au confirmat informațiile. Mama copiilor morți, după ce au căzut de la etajul 10, s-a împrietenit cu o femeie și început să se îndeletnicească cu alte lucruri.

Mama copiilor gemeni se prostitua. Și-a trimis copiii la cerșit?

„De vreo 4-5 luni, de când s-a înhăitat cu A., mama copiilor nu mai era la fel. Ea nu mai avea serviciu, era întreținută de bărbatul ei. Știu că a fost prinsă și de Poliție când au găsit-o cu A. la prostituție. Am auzit de la Primărie că (mama- n.r.) și-ar fi trimis copiii la cerșit, dar eu nu am văzut”, a declarat străbunica femeii.

Vârstnica a subliniat că nu învinovățește pe nimeni altcineva de situația în care s-a ajuns decât pe prietena mamei copiilor morți. Potrivit relatărilor sale, femeia ar fi fugit și e de negăsit.

„Ea se afla cu copii în cameră. Ei nu puteau deschide geamul. Când a venit Poliția, ea și-a pus mâna la ochi și a început să plângă. A fost întrebată ce s-a întâmplat cu copiii și a spus că nu știe. I-au fost puse cătușele, i-au luat declarații, a fost lăsată acasă, iar acum a fugit, nu mai dă nimeni de ea”, a mai spus vârstnica.

Declarațiile mamei gemenilor sunt contrazise

Declarațiile mamei copiilor morți au fost contrazise, însă, de înregistrările de pe Facebook. Femeia făcea un Live pe platforma de socializare, în momentul în care gemenii au căzut de la etaj.

Martorii care au asistat la tragedia celor doi copii au  intrat în stare de șoc. Unii dintre trecători au mai avut prezența de spirit de-a spuna la 112, dar impactul cu solul a fost mult prea puternic, iar micuții au murit pe loc. Medicii nu au mai putut decât să constate decesele. „Nu am apucat decât să văd că micuţii erau aici, erau jos. Fata era cu piciorele strâmbe şi băiatul în pijamale desculț”, a povestit o femeie.

La faţa locului au sosit echipaje de la SAJ Prahova, o autoscară, o autospecială de stingere, una de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, precizează ISU Prahova.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: