Evenimentul Zilei > Social > Tragedie de nedescris. Doi gemeni căzuţi de la fereastra unui apartament din Ploieşti au decedat
Tragedie de nedescris. Doi gemeni căzuţi de la fereastra unui apartament din Ploieşti au decedat

Tragedie de nedescris. Doi gemeni căzuţi de la fereastra unui apartament din Ploieşti au decedat

Ce doi copii care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din municipiul Ploieşti au decedat, informează ISU Prahova
Poliţia Prahova a anunţat că, miercuri, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei nr.2 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, doi copii gemeni, fată şi băiat, cu vârsta de 2 ani şi două luni, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament.
Echipaje medicale din Prahova au intervenit, miercuri seară, în cazul a doi copii, gemeni, în vârstă de doi ani, după ce aceştia au căzut de la etajul zece al unui bloc din municipiul Ploieşti.

Primele date arătau că micuţii erau inconștienți

Gemenii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, fiind făcute manevre de resuscitare. Ulterior, a fost declarat decesul celor doi copii.

Potrivit sursei citate, cei doi copii erau gemeni, în vârstă de doi ani şi trei luni, iar, la momentul producerii tragediei, mama lor făcea curat în altă cameră. Aceştia au căzut pe trotuar şi, deşi paramedicii au încercat să-i resusciteze, au decedat.

La faţa locului au sosit echipaje de la SAJ Prahova, o autoscară, o autospecială de stingere, una de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, precizează ISU Prahova.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunea ucidere din culpă.

Știrea inițială

Doi copii care au în jur de 2-3 ani sunt în stare critică după ce au căzut, miercuri seara, de la etajul opt al unui bloc din Ploiești. Potrivit ISU Prahova, cei doi copii au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești.

Se pare că au în jur de 2-3 ani și sunt inconștienți. Cei doi copii sunt asistați medical de către echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova.

Sunt asistaţi medical de către echipaje de la SAJ Prahova. Pompierii prahoveni au alocat la locul evenimentului o autoscară, o autospecială de stingere, o descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, precizează ISU Prahova, conform Agerpres.