Evenimentul Zilei > Actualitate > Mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 asculta manele și făcea live pe Facebook. VIDEO
Mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 asculta manele și făcea live pe Facebook. VIDEO

Mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 asculta manele și făcea live pe Facebook. VIDEO

Tragedia de la Ploiești a avut la bază neatenția mamei, care era ocupată cu alte activități. Femeia a aflat de la polițiști ce s-a întâmplat.

Au apărut informații incredibile în cazul celor doi gemeni care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești și au murit. Copiii aveau doi ani și jumătate și au scăpat de sub supravegherea mamei. Femeia ar fi fost prinsă cu alte activități atunci când s-a întâmplat tragedia. Ea făcea live pe Facebook și asculta manele cu volumul dat la maximum, conform România TV.

Mama făcea live pe Facebook și asculta manele în timpul tragediei

Martorii care au asistat la tragedia celor doi copii au  intrat în stare de șoc. Unii dintre trecători au mai avut prezența de spirit de-a spuna la 112, dar impactul cu solul a fost mult prea puternic, iar micuții au murit pe loc. Medicii nu au mai putut decât să constate decesele. „Nu am apucat decât să văd că micuţii erau aici, erau jos. Fata era cu piciorele strâmbe şi băiatul în pijamale desculț”, a povestit o femeie.

La faţa locului au sosit echipaje de la SAJ Prahova, o autoscară, o autospecială de stingere, una de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, precizează ISU Prahova.

Femeia a aflat de la polițiști ce s-a întâmplat

Femeia nu a aflat ce s-a întâmplat decât atunci când polițiștii i-au sunat la ușă pentru a-i povesti ce s-a întâmplat. Vecinii au povestit că familia se mutase de câteva zile în apartament. În dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masă, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz, de unde au căzut. O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, foarte probabil tot de cei mici.

Tatăl copiilor nu era acasă în momentul în care s-a întâmplat tragedia. El a venit mai târziu și se afla în stare de șoc. Poliția a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News