Evenimentul Zilei > Monden > Secretele superbei Romina Gingașu, femeia care i-a cucerit inima miliardarului Piero Ferrari, în vârstă de 76 de ani. Va fi românca moștenitoarea imperiului Ferrari?
Secretele superbei Romina Gingașu, femeia care i-a cucerit inima miliardarului Piero Ferrari, în vârstă de 76 de ani. Va fi românca moștenitoarea imperiului Ferrari?

Secretele superbei Romina Gingașu, femeia care i-a cucerit inima miliardarului Piero Ferrari, în vârstă de 76 de ani. Va fi românca moștenitoarea imperiului Ferrari?

O întrebare este pe buzele multor români: cine este femeia care a cucerit inima afaceristului Piero Ferrari? Romina Gingașu este destul de discretă legat de propria persoană. Are un job de vis, iar acum a dat lovitura vieții: va deveni moștenitoarea imperiului Ferrari.

Românca Romina Gingaşu este angajată la o companie producătoare de avioane. Profesia ei este aceea de a vinde avioane magnaților lumii, o profesie în care expertiză în urma experienței în domeniu.

Este renumită în lumea constructorilor de avioane

Miliardarul italian Piero Ferrari, patronul concernului italian, s-a căsătorit în secret cu românca. Petrecerea a fost una discretă, în insulele Capri, într-un hotel luxos, unde au fost prezenți doar rudele și prietenii apropiați. Faimosul Al Bano a cântat la nunta celor doi, solistul italian fiind cadoul lui Piero Ferrari pentru soția sa.

Originară din București, Romina Gingașu trăiește la Monte Carlo și lucrează pentru fabrica de avioane „Bombardier”.
Românca l-a cunoscut pe Piero Ferrari într-un context profesional. Tânăra vinde avioane celor mai bogați oameni din lume. Astfel a ajuns să-l întâlnească pe viitorul său soț, care s-a indrăgostit nebunește de ea.

Romina și Piero

În vârstă de 76 de ani, Piero Ferrari este fiul lui Enzo Ferrari, fondatorului imensului concern italian, și unul dintre cei mai bogați italieni, cu o avere de peste 4 miliarde de euro.

Romina și Piero sunt împreună din 2016

Romina a devenit soţia fiului nelegitim al lui Enzo Ferrari după o poveste de dragoste începută încă din 2016. Nunta a fost o surpriză chiar şi pentru invitaţii lor.

Piero este recunoscut ca fiind un om discret, astfel că cei doi au decis să țină în secret nunta până în ultimul moment. Evenimentul a avut loc în insula Capri, la restaurantul Canzone del Mare. Restaurantul este celebru în toată lumea pentru panorama sa de vis, relatează Antena 3.

Invitat special a fost unul dintre cei mai mari soliști ai lumii, italianul Al Bano. El a fost un cadou făcut de Piero soției sale pentru că numele pe care îl poartă, Romina, a fost pus de părinții miresei, care s-au inspirat de la Romina Power, soția și partenera de scenă a lui Al Bano.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: