Evenimentul Zilei > Monden > Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutățit. Boala avansează în ritm galopant
Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutățit. Boala avansează în ritm galopant

Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutățit. Boala avansează în ritm galopant

Presa internațională a aflat că starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutățit „foarte rapid” și că medicii nu au găsit încă o modalitate prin care să-l salveze.

Inițial, familia lui Bruce Willis a declarat că starul din Die Hard suferă de afazie, apoi că acesta are demență frontotemporală. Acum, presa internațională a declarat că starea de sănătate a actorului este din ce în ce mai rea și că medicii nu găsesc leac.

Și apropiații actorului au declarat că acesta probleme în a purta o conversație și îi este din ce în ce mai greu să vorbească, să citească și să scrie. Familia speră ca „sănătatea mintală” să nu se deterioreze și să ducă „o viață demnă”, ca înainte.

Wilfred Gliem, rudă cu Marlene Wills, mama lui Bruce Willis, a declarat că acesta îi recunoaște foartea greu pe apropiați. „Ea (Marlene) spune că nu este foarte sigură că fiul ei o recunoaște, că are un comportament lent și un pic agresiv”, declarase Gliem pentru ziarul german Bild, citat de știripesurse.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) la mai puțin de un an după ce s-a retras din actorie din cauza luptei sale cu afazia.

Sursa: Dreamstime.com

„Astăzi nu există tratamente pentru boală, o realitate pe care sperăm că se poate schimba în anii următori.Familia noastră a vrut să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru incredibila revărsare de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit diagnosticul inițial al lui Bruce. În acest spirit, am vrut să vă oferim o actualizare cu privire la iubitul nostru soț, tată și prieten, deoarece acum avem o înțelegere mai profundă a ceea ce trăiește”, potrivit anunțului postat de copiii, actuala și fosta soție a actorului pe site-ul Asociației pentru Degenerare Frontotemporală.

Medicii au declarat că demența frontotemporală este o formă „mai puțin frecventă” a bolii care provoacă probleme de comportament și limbaj. Încă nu există un leac pentru această boală.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: