Regina R&B-ului american, Beyonce, va canta la Cluj, contractul intre managementul artistei si organizatorul local fiind deja semnat, potrivit unor surse apropiate agentiilor implicate.

Cantareata ar urma sa sustina un spectacol la Cluj in data de 22 octombrie, intre un concert in Etiopia, la Addis Abeba, si unul in Turcia, la Istanbul. Spectacolul de la Cluj face parte din turneul mondial „The Beyonce Experience”, care promoveaza cel mai recent album al artistei, „B’Day”.

Noul material discografic a fost lansat in 2006, s-a vandut in peste 500.000 de exemplare in prima saptamana de la aparitie si a stationat saptamani in sir pe primul loc in topul Billboard R&B/Hip-Hop. Turneul „B’Day” a fost lansat in aprilie anul acesta si a trecut prin Statele Unite si Canada, urmand sa ajunga in Europa, in octombrie, si in Asia, in luna noiembrie.

Robbie Williams, Deep Purple sau U2? Toamna promite sa fie la fel de bogata in concerte ca si restul anului si chiar se aud deja zvonuri legate de sezonul viitor. Surse de pe piata de publicitate spun ca trei agentii au initiat negocieri cu artisti importanti, printre care superstarul britanic Robbie Williams, irlandezii legendari de la U2 sau romanticul italian Andrea Bocelli.

Mai aproape de realizare sunt planurile pentru sezonul imediat urmator: o companie locala de productie este in negocieri avansate cu britanicii Deep Purple, pionierii hard rockului si ai heavy metalului din anii ‘70, pe care exista sanse mari sa-i revedem in aceasta toamna la Bucuresti.

Organizatorii spun ca nu au fost semnate deocamdata contractele, prin urmare „informatia ramane un zvon ce am spera sa se confirme”. Sansele de realizare sunt insa cu atat mai mari cu cat trupa, care se afla in turneul mondial „Rapture of the Deep”, lansat in 2005, va sustine un concert si pe Stadionul Papp Laszlo din Budapesta, pe 7 noiembrie.

Bilete pentru Lake of Tears. Trupa suedeza Lake of Tears sustine al doilea concert in Romania, pe 8 septembrie 2007, la Arenele Romane din Bucuresti, incepand de la ora 18.30. Suedezii vor fi acompaniati de alti maestri ai genului, Rage, una dintre cele mai bune trupe germane de power metal, iar spectacolul va fi deschis de trupa romaneasca Thunderstorm. Reteaua Bilet.ro pune la dispozitia amatorilor de power metal bilete la concertul „Lot of Rage”, la pretul de 65 de lei.