Evenimentul Zilei > Monden > Soția lui Adi Minune a fost operată în Turcia, după ce i s-a făcut rău și ar fi căzut în casă. Cum se simte partenera manelistului
Soția lui Adi Minune a fost operată în Turcia, după ce i s-a făcut rău și ar fi căzut în casă. Cum se simte partenera manelistului

Soția lui Adi Minune a fost operată în Turcia, după ce i s-a făcut rău și ar fi căzut în casă. Cum se simte partenera manelistului

Soția lui Adi Minune a avut probleme de sănătate în ultima perioadă și a ajuns la bisturiu, la o clinică din Turcia. Despre starea ei de sănătate a vorbit manelistul.

Soția manelistului Adi Minune a trecut printr-o perioadă dificilă în ultima vreme, pentru că a avut probleme de sănătate. Și a necesitat o intervenție chirurgicală ce a fost făcută la o clinică din Turcia.

Soția lui Adrian Minune s-a operat în Turcia, după ce s-a simțit foarte rău

Se pare că femeia s-a simțit atât de rău încât, la un moment dat a căzut din picioare în timp ce se afla în casă, conform spynews.ro. Cati Simionescu a fost operată și între timp s-a refăcut. A revenit din Turcia, în România, și se simte bine.

„Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a anunțat Adi Minune pe contul de Facebook.

„Eu nu fac diferențe între copii, doar văd că unul seamănă cu maică-sa, unul cu taică-su”

Adrian Minune și Cati Simionescu sunt căsătoriți de 30 de ani. „Pe pandemie ne-am descurcat, suntem fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Asta este viața, ne conformăm. A fost rău că nu am cântat, am plătit mai multe amenzi decât să cântăm. Asta este, când suntem în stare de urgență, o respectăm”, spunea manelistul într-un interviu acordat pentru unsitedemuzica.ro.

„Adrian, ca bunic, când o vede pe Sofi plânge. Este cel mai fericit bunic, cel mai fericit tătic, când o vede pe Carmen își dă seama cât de mare e fata lui.”, afirma Cati Simionescu.

„Eu nu fac diferențe între copii, doar văd că unul seamănă cu maică-sa, unul cu taică-su. Pe copii mei i-am învățat să nu umble în anturaj defect. Pe băiat l-am luat de la 3 ani între oamenii străzii și a învățat facultatea vieții. De Adriana și de Carmen s-a ocupat maică-sa”, mai preciza Adi Minune.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: