Evenimentul Zilei > Sport > Sorana Cîrstea, răsplătită regește după triumful de la Istanbul. Țiriac știe să facă daruri
Sorana Cîrstea, răsplătită regește după triumful de la Istanbul. Țiriac știe să facă daruri

Sorana Cîrstea, răsplătită regește după triumful de la Istanbul. Țiriac știe să facă daruri

Sorana Cîrstea a primit un cadou impresionant de la Ion Țiriac după victoria în turneul de la Istanbul. Magnatul este tatăl partenerului ei actual.

Tenismena Sorana Cîrstea (58 WTA) s-a bucurat de o susţinere nelimitată din partea lui Ion Țiriac în acest an. După ce a fost inclusă în delegaţia olimpică a României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie–8 august), deşi nu îndeplineşte mai multe condiţii, Sorana are parte de o surpriză de proporții imediat după succesul de duminică. A primit un wild-card pentru Madrid Open, turneul organizat în capitala Spaniei de miliardarul român, potrivit România TV. Sportiva în vârstă de 31 de ani  este iubita lui Ion Alexandru Țiriac, unul dintre copiii lui Țiriac.

Sorana va evolua direct pe tabloul principal, la fel ca Simona Halep. Aceasta va fi cea de-a zecea apariţie a sportivei la Madrid Open, turneu care în 2020 nu s-a organizat din cauza pandemiei. Cele mai bune rezultate înregistrate de sportiva din Târgoviște la Madrid rămân două calificări în sferturile de finală, în 2016 şi 2017.

O altă româncă care se va bucura de un wild-card e tânăra Jaqueline Cristian (147 WTA), care însă va evolua în calificări. Turneul WTA de la Madrid se va desfăşura între 29 aprilie–9 mai. Ultima ediţie, cea din 2019, a fost câştigată de tenismena Kiki Bertens, care a învins-o în finală pe Simona Halep, cu scorul 6-4, 6-4.

Declaraţie de dragoste totală: ”Te iubesc! Ești viața mea! Abia aștept să fiu în brațele tale!”

Sorana Cîrstea, considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul WTA, a oferit un moment electrizant chiar pe teren, imediat după triumful din finala turneului de la Istanbul. După ce s-a îmbrățișat cu antrenorul Adrian Cruciat și cu preparatorul fizic Teo Cercel, Sorana nu a uitat să pună mâna pe telefon și l-a sunat pe iubitul său. Microfoanele de ambianță au surprins dialogul dintre cei doi, unul care a ajuns viral pe rețelele de socializare. Felicitată de partenerul său, Sorana, a exclamat: „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale!”.

Citește și Sorana Cîrstea va evolua la Olimpiadă. Ion Țiriac a obținut o derogare de la forul internațional