Evenimentul Zilei > Monden > Sofia Vivoveanca, de nerecunoscut. Celebra interpretă de muzică populară a devenit „influenceriță”
Sofia Vivoveanca, de nerecunoscut. Celebra interpretă de muzică populară a devenit „influenceriță”

Sofia Vivoveanca, de nerecunoscut. Celebra interpretă de muzică populară a devenit „influenceriță”

Sofia Vicoveanca profită de fiecare moment din viața ei. Interpreta de muzică populară în vârstă de 81 de ani a plecat în una dintre cele populare destinații turistice. Cântăreața și-a ținut la curent fanii cu tot ceea ce a făcut în vacanța sa.

Sofia Vicoveanca a plecat într-o vacață de vis în Bali. Interpreta de muzică populară a urmat exemplul mai multor vedete din România precum Lora, Alexia Eram, Mario Fresh, Delia, Mira, Alina Eremia care au plecat în cea mai populară destinație exotică. Cântăreața este însoțită de fiul și nepoata ei în Bali. Doar cu puțin timp înainte artista a fost în Italia. Ea a susținut un concert la Padova și Torina pentru românii care au plecat din țară.

Anul 2023 pentru Sofia Vicoveanca este unul plin de călătorii. Cântăreața va merge în Canada, în luna aprilie, pentru unt alt concert. În ciuda destinațiilor îndepărtate în care alege să meargă, interpreta de muzică populară nu uită niciodată de familia sa. Ea reușește să împace foarte bine obligațiile legate de carieră cu cele de vița de familie. Vacanța în Bali este un cadou pe care vedeta l-a primit de la fiul ei, Vlad, operator TVR.

Sofia Vicoveanca își ține la curent fanii cu tot ceea ce face

Înaine de a pleca în destinația de vis ea le-a transmis fanilor ei că oamenii trebuie să se bucure de fiecare clipă și să nu supere alte persoane. Sofia Vicoveanca a plecat pe data de 23 ianuarie în Bali. Cântăreața a mărtutisit că vacanța este cadoul oferit de băiatul ei. „Și m-a întrebat: «Mama te prinzi?» Și îi zic: «Păi, măi, nu știi cu cine te pui!» Și sigur că mă duc, mă duc să mai văd lumea, să-mi bucur sufletul”, a spus artista.

Artista a continuat prin a spune că anul trecut a fost în Kenya, iar singurul loc pe care nu l-a vizitat și nu a avut un concert este Australia. „În rest, am mers în toată lumea cu cântecul meu. Mergem cu Dumnezeu înainte. Este loc pentru fiecare, totul este să reușim să ne înțelegem. Să dea Dumnezeu să fie pace și liniște, că este mare lucru!”, le-a transmis interpreta de muzică populară fanilor ei. Sofia Vicoveanca a postat și mai multe fotografii pe care le-a realizat în timpul vacanței. „Dragilor….câteva poze din BALI – țara plină de mister – Indonezia… Să aveți un weekend pe măsura așteptărilor…..Vă țuuuc….”, a scris ea pe Facebook.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: