Evenimentul Zilei > Social > ȘOCANT! Bătrânul de 83 de ani a lovit FULGERĂTOR, cu ranga. Victima, ÎN STARE DE ȘOC
ȘOCANT! Bătrânul de 83 de ani a lovit FULGERĂTOR, cu ranga. Victima, ÎN STARE DE ȘOC

ȘOCANT! Bătrânul de 83 de ani a lovit FULGERĂTOR, cu ranga. Victima, ÎN STARE DE ȘOC

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani din comuna Dăbâca, din județul Cluj, susține că a fost lovit în cap, cu un levier de un alt bărbat, de 83 de ani, care l-a batjocorit de mai mulți ani, după ce acesta s-a întors în satul natal.

Vasile Fălcuşan, din comuna Dăbâca, a fost lăcătuş la întreprinderea clujeană “Unirea” şi la Direcţia Judeţeană de pază şi ordine, pensionat în anul 2011.

Bărbatul povestește pentru GazetadeCluj.ro că, de când s-a pensionat și a ajuns acasă, a devenit victima vorbelor urâte şi a batjocurii vecinului Simion, un bătrân în vârstă de 83 de ani, de care este despărţit doar de o casă.

Vasile Fălcuşan susține că a fost agresat de vecinul său, într-o duminică, când se întorcea de la o înmormântare:   

„Duminică, pe la patru şi jumătate după-masa mă întorceam de la o înmormântare iar vecinul a început să-mi vorbească urât de tot. I-am spus, sincer, că m-am săturat de vorbele şi poveştile lui – la care acesta a înşfăcat o bucată de fier, pe care o avea pregătită, se pare, pentru mine – şi  m-a lovit cu ea în arcadă. După ce mi-am mai revenit am chemat poliţia – iar aceştia, salvarea – fiind transportat la Spitalul Municipal Gherla. Acum doresc să-l bag în puşcărie – asta dacă nu vrea să vorbim ca oamenii şi să ne înţelegem – fiindcă nu pricep de unde are omul acela atâta ură adunată pe mine”, susține victima.

„La Secţia 2 Poliţie a fost depusă o plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Un bărbat, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Dâmboviţei a fost agresat de o persoană, în urma unor discuţii în contradictoriu avute cu aceasta. Politiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul şi luarea măsurilor legale”, a declarat, referitor la acest caz, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.