Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc total în cazul Caracal! S-a întâmplat în plină noapte, după niște descoperiri cutremurătoare
Șoc total în cazul Caracal! S-a întâmplat în plină noapte, după niște descoperiri cutremurătoare

Șoc total în cazul Caracal! S-a întâmplat în plină noapte, după niște descoperiri cutremurătoare

Cazul Caracal a șocat întreaga țară, însă nici până astăzi nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu cele două tinere dispărute. Carmen Obârșanu, una dintre avocatele implicate în acest caz, susține că s-a încercat intimidarea sa în momentul în care a aflat informații noi din anchetă.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a încercat mereu să expună public toate probele pe care le are la dosar și face tot posibilul pentru a apăra interesele clientului.

Aceasta susține că s-a încercat intimidarea ei într-un tren, atunci când a mărturisit că deține informații importante despre tinerele răpite din Caracal. Cel mai probabil, faptul că a descoperit că mai multe locații de pe telefonul Alexandrei au fost șterse, a dus la aceste amenințări.

„La un transport pe care l-am făcut către Caracal, într-o seară, am plecat la 9 și jumătate cu trenul privat din Timișoara. Am urcat în compartiment, m-am făcut lejeră. Era clasa întâi, două paturi, liber cel de sus.

Am adormit și mă trezisem după ora 12 noaptea, deci depășisem Caransebeșul, cu un însoțitor de tren care a spus că este din alt vagon. A intrat peste mine. A adus un bărbat străin, mă obliga să îl primesc să doarmă cu mine în compartimentul de clasa întâi și am ripostat. L-am dat afară pe individ.

A mai venit încă un însoțitor. Scandalul a fost circa jumătate de oră, două reprize de scandal. Țipam la ei. Unul dintre cei doi însoțitori ținea ușa cu piciorul să nu o închid, ca să poată intra acel bărbat în compartiment.

O femeie era două cabine mai încolo și îmi făcea semn să tac din gură. Eu le spuneam că îi voi reclama. După jumătate de oră am reușit să închid ușa și am auzit-o pe femeie când spunea unui alt personaj ”asta este avocata de la Caracal”. (…)”, a declarat avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, pentru Antena 3.

Episodul din tren a avut loc la puțin timp după aflarea unor informații prețioase în cazul Caracal

Avocata mărturisește că a doua zi, după ce a avut procesul, a mers la compania de transport public și a reclamat cele întâmplate. Totuși o intrigă ceva: femeia care îi făcea semn să tacă din gură. I se pare totuși cunoscută. Carmen Obârșanu susține că acest eveniment a avut loc imediat după ce a aflat că telefonul Alexandrei Maceșanu a funcționat ore bune după răpire, însă în raport se arată cu totul altceva.

„Când m-am întors de la proces în ziua următoare, am sesizat compania de transport privat. Mi s-a răspuns după o perioadă de timp că recunosc ceea ce s-a întâmplat. Am aflat că în continuare acel însoțitor lucrează. Ceea ce este foarte ciudat este prezența acelei femei care se afla pe culoar și îmi spunea să tac din gură.

Femeia mi se părea cunoscută. Momentul în care s-a întâmplat este când am început să aflu mai multe amănunte despre dosar. Este vorba despre un raport de extracție din care rezultă că telefonul Alexandrei a funcționat după răpire. Ore în șir după răpire. S-au primit niște SMS-uri.

Deci celula care a prins acest telefon era identificabilă. Însă, pe acest raport de extracție apare un lucru foarte ciudat. Locațiile telefonului Alexandrei, din data de 24 iulie 2019, sunt șterse, sunt ascunse. Telefonul Alexandrei a fost într-o altă locație decât așa-zisa pădure.

Dosarul stagnează,însă am la mine presa locală din care rezultă că proxenetismul acolo este în floare legalizat. Este ziarul cu anunțul pentru escorte tinere”, a mai povestit Carmen Obârșanu.