Evenimentul Zilei > Monden > Șoc pentru Cătălin Cazacu! A început săptămâna cu stângul
Șoc pentru Cătălin Cazacu! A început săptămâna cu stângul

Șoc pentru Cătălin Cazacu! A început săptămâna cu stângul

Cătălin Cazacu a suferit un șoc astăzi, după ce a coborât în parcare. Cunoscutul motociclist și-a găsit bolidul vandalizat și, după ce a constatat pagubele pe care le are, el a filmat imaginile pe care le-a văzut când a vrut să se urce la volan.

Cătălin Cazacu a început noua săptămână cu stângul. Mașina lui de câteva zeci de mii de euro a fost vandalizată.

După ce s-a liniștit, fostul concurent de la „Exatlon” s-a filmat în timp ce povestea experiența delicată trăită astăzi. Potrivit mărturisirilor făcute chiar de el, a observat nenorocirea când a vrut să plece la plajă, iar la final, a făcut haz de necaz, spunând că va merge cu trotineta, având în vedere că bolidul lui a fost serios avariat și trebuie să îl ducă la service.

„Ce începe prost cică se termină și mai prost. E luni, cobor și eu frumos să mă duc la plajă. Dar mi-a tăiat cineva cauciucurile la mașină… mi-a și zgâriat-o, că așa e. Mai nou, dovadă de bărbăție asta e: ia uite. Mi-a și zgâriat-o, mi le-a tăiat pe amândouă… Dar, am trotinetă, mă descurc”, a spus Cătălin Cazacu într-o filmare făcută publică de el, potrivit cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.