Evenimentul Zilei > Social > Șoc în România! S-a aruncat de la etajul opt! Familia a adus-o în pragul disperării! Drama care a pus țara pe jar
Șoc în România! S-a aruncat de la etajul opt! Familia a adus-o în pragul disperării! Drama care a pus țara pe jar

Șoc în România! S-a aruncat de la etajul opt! Familia a adus-o în pragul disperării! Drama care a pus țara pe jar

O tânără de 18 ani din Baia Mare s-a aruncat de pe bloc după ce s-a certat cu iubita sa. Adolescenta a vrut să meargă acasă la părinții ei, dar aceștia nu au mai primit-o. Relația cu partenera sa se schimbase la 180 de grade.

În urmă cu 6 luni, fata de 18 ani a ales să se mute împreună cu iubita sa, o tânără de 21 de ani din Gherla, judeţul Cluj. Relația lor luase o întorsătură neașteptată, iar certurile erau din ce în ce mai frecvente.

Tânără a așteptat ca partenera să meargă la magazin, iar apoi a vrut să se sinuciă. Aceasta s-a închis în apartament și s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare. Vecinii au declarat că s-a auzit o bubuitură în momentul în care tânăra a făcut tragicul gest.

Aceasta a aterizat pe magazinul de la parterul blocului și și-a rupt picioarele.

„Am auzit o bubuitură, am auzit. A picat de la etajul 8. Am auzit buf şi a picat acolo jos”, a spus unul dintre martori.

„Am întrebat ce s-a întâmplat și ele au zis că erau la magazin când s-a aruncat. Şi după aia au schimbat. Că ele erau în casă şi cică fata care s-a aruncat a închis balconul şi aşa s-a aruncat”, a povestit una dintre vecine pentru stirile Kanal D.

Autospeciala SMURD

Părinții au renegat-o

Tânăra a vrut să se întoarcă în casa părintească după certurile cu prietena ei, dar aceștia nu au mai primit-o. Scandalul a pornit de la întoarcerea la persoanele care au crescut-o, iubita sa fiind împotriva plecării.

Fata a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru îngrijiri medicale.

„În aceasta seară la ora 18.51, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin. În urma impactului, victima a fost conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.