Evenimentul Zilei > Actualitate > Sinucidere suspectă în București. Un bărbat care stătea în gazdă s-a aruncat de la etajul al 10-lea
Sinucidere suspectă în București. Un bărbat care stătea în gazdă s-a aruncat de la etajul al 10-lea

Sinucidere suspectă în București. Un bărbat care stătea în gazdă s-a aruncat de la etajul al 10-lea

Un bărbat în vârstă de 28 de ani și-a pus capăt zilelor după ce s-a aruncat de la etajul al 10-lea. El este suspectat că le-ar fi agresat pe gazdele sale.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care stătea în gazdă la un cuplu, s-a aruncat de la etaj după ce le-ar fi agresat pe gazde. El a căzut de la etajul al 10-lea și a murit până la sosirea echipajului medical.

Ce au găsit polițiștii care s-au ocupat de sesizarea făcută în acest caz

Reprezentanții Poliţiei Capitalei au anunțat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, prin apel la 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el şi soţia lui au fost agresaţi, în locuinţă, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, pentru a-l ajuta să îşi găsească o locuinţă cu chirie.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, constatând că persoanele care au sesizat situaţia părăsiseră apartamentul, în interior rămânând bărbatul reclamat ca agresor. Uşa de acces în locuinţă era încuiată, iar din interiorul casei ieşea fum, conform Agrepres.

Conform unui comunicat de presă, a fost delimitată zona, pentru a facilita intervenţia pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuinţă arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în faţa imobilului.

A fost solicitată prezenţa luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a negociatorilor, dar şi a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soţ şi soţie, au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă

„În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniştească şi să coopereze, bărbatul în cauză s-a precipitat de la etajul 10. A fost preluat de echipajele de prim ajutor şi transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunţat decesul”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul bărbatului de 28 de ani.