Succesul în showbiz se numără și în urmăritori pe rețelele sociale, iar Instagramul a devenit, și în România, un punct de referință. Cel mai important, în acest moment.

Bucurie imensă, luni, pentru Smiley. Vedeta  nu a aflat noutăți despre fetița care urmează să i se nască, ci a bifat un alt succes de care este mândru nevoie mare. A reușit să atingă nu mai puțin de 2.000.000  de urmăritori pe contul său de Instagram. Astfel că nu s-a abținut și a făcut un Story, cu Pavel Bartoș pentru a marca evenimentul. Actorul, ceva mai „sărăcuț” în urmăritori, a invitat fanii care „nu mai au loc” la Smiley pe cont, să îi dea lui follow!

În prezent, Smiley lucrează la al cincilea album solo. Prima piesa de pe acest album se numește „Ne vedem noi”.

Cu două milioane de fani, „Smiley omul” așa cum își spune cântărețul pe Instagram, îi suflă tare de tot în ceafă lui Dorian Popa, artistul care este campionul „en titre” al urmăritorilor. Acesta din urmă e vizualizat de 2,1 milioane de fani.

Câți urmăritori au celelalte vedete masculine?

Conturile de social media ale celorlalte vedete masculine de la noi prezintă chiar cifre colosale. Nu, în comparație cu milioanele câștigătorilor din topul realizat de Rețete și vedete.

Celebrul Selly, idolul adolescenților, era urmărit de „doar” 1,6 milioane de fani până să atingă cifra de 2 milioane, în timp ce artiști cu renume și onorarii consistente, ori de câte ori urcă pe scenă, stau mult mai rău.

Singurii care trec de jumătate de milion de urmăritori sunt Alex Velea (peste 947.000 de fani), Lino Golden, fostul lui băiat de „aur”, cu peste 813.000 de urmăritori și Cătălin Măruță – 692.000. În rest, celelalte vedete masculine sunt mai ales sub 500.000 de fani. Topul arată în continuare astfel: Mario Fresh – 537.000 de fani, Dani Oțil – 498.000, Ștefan Bănică – puțin peste 148.000 de urmăritori.

Sursa: Rețeteșivedete.ro