Evenimentul Zilei > Monden > Se desparte Smiley de Gina Pistol? Fostul iubit a revenit în viaţa ei. Seism în showbiz
Se desparte Smiley de Gina Pistol? Fostul iubit a revenit în viaţa ei. Seism în showbiz

Se desparte Smiley de Gina Pistol? Fostul iubit a revenit în viaţa ei. Seism în showbiz

Liniştea cuplului format din Smiley şi Gina Pistol a fost serios afectată de o dezvăluire lansată recent de Codin Maticiuc, fostul iubit al fostei dive din Playboy.

Fără să ţină cont de momentul în care se află cei doi în prezent (n.r. – aşteaptă venirea pe lume a fetiţei lor), Codin Maticiuc a readus în prim-plan trecutul.

Este vorba despre anul 2005, când fiul milionarului Ion Maticiuc era unul dintre cei mai activi cuceritori din România.

Printre primele sale iubite cu nume s-a numărat Gina Pistol, care s-a bucurat întotdeauna de interesul bărbaţilor cu nororietate şi potenţi financiar.

Despre acea relaţie care se pare că n-ar fi durat mai mult de 8 luni, cel poreclit la un moment dat Poponeţ în lumea mondenă, şi-a amintit cu plăcere şi 15 ani mai târziu.

Oare Smiley va spune ceva?

Astfel, invitat recent la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Codin Maticiuc a acceptat să răspunsă unor întrebări mai indiscrete.

Toate vizau care clasamentul celor mai pasioale femei care au trecut de-a lungul timpului prin patul fostului crai de Dorobanţi, devenit tătic între timp.

Fără să ezite, Codin Maticiuc n-a stat mult pe gânduri şi a plasat-o pe Gina Pistol pe locul I în topul femeilor care i-au oferit cele mai tari senzaţii carnale.

Oare ce a simţit Smiley când femeia pe care o iubeşte de peste 3 ani a fost în centrul unui astfel de subiect chiar cu doar câteva luni până la naştere?

Anna Lesko, pe locul 3

Dintre cele 10 nume pe care Măruţă i le-a pus în faţă, Maticiuc a ales pe Anna Lesko pe locul 2 în topul pasionalelor care i-au marcat pentru totdeauna memoria şi nu numai.

Nu mai mult de 8 luni a durat şi iubirea cu actuala concurentă de la reality show-ul Ferma, difuzat la Pro TV şi prezentat de Mihaela Rădulescu.

Totuşi, cu Anna Lesko a fost ceva mai serios, se pare… Conform bârfelor mondene de la acea vreme, ea a venit în viaţa lui la puţin timp după despărţirea de Gina Pistol şi a fost atât de seducătoare, încât a vrut chiar s-o ia de nevastă.

O actriţă a completat podiumul

Locul 3 pe lista femeilor fatale din viaţa lui Codin Maticiuc a fost actrița Maria Dinulescu.

Ce a fost între ei a fost o flacără foarte intensă, dar care ar fi ars foarte rapid. Se pare că relaţia lor n-a durat mai mult de 10 zile.

De asemenea, Codin Maticiuc a confirmat că s-a iubit şi cu Diana Dumitrescu, actriță și fostă prezentatoare a emisiunii Mireasa (Antena 1).

sursa: viva.ro

Foto: Gina Pistol şi Codin Maticiuc în 2005

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: