Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep colecționează mașini de lux. Sportiva nu a vândut niciun bolid primit cadou la turneele de tenis
Simona Halep colecționează mașini de lux. Sportiva nu a vândut niciun bolid primit cadou la turneele de tenis

Simona Halep colecționează mașini de lux. Sportiva nu a vândut niciun bolid primit cadou la turneele de tenis

Ion Țiriac a vorbit despre una dintre pasiunile pe care le are Simona Halep, care a decis să păstreze fiecare mașină pe care a primit-o cadou la competițiile din tenis.

Simona Halep colecționează mașini de lux și, așa cum a povestit Ion Țiriac, sportiva din Constanța a păstrat fiecare Porsche pe care l-a câștigat de-a lungul carierei. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a primit mai multe astfel de mași de la producătorul german, pentru că se află de șapte ani în elita „Sportului Alb”.

Simona Halep a păstrat toate mașinile primite cadou la turnee

„Pe lângă premii, mai iei o garanție care te duci acolo! Garanția lui Becker era un milion, la Federer s-au făcut două milioane! Porsche, în loc să dea o garanție la toată treaba asta, spune: ‘Domne, dacă sunteți în primele 10, aveți dreptul să vă facem cadou câte un Porsche, în niște limite oarecum normale’.”, a spus Ion Țiriac pentru prosport.ro.

„Nu poți să îl iei cu roți de aur sau cu nu știu ce! Deci toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani de fiecare dată au primit câte un Porsche! Din câte știu eu, Simona nu a vândut niciunul, le are pe toate! Ba avea și în muzeu unul sau două. Cred că e mult mai inteligent sistemul ăsta al Porsche, decât să plătești pe una sau pe alta la un turneu din ăsta WTA 500”, a mai afirmat omul de afaceri.

Altfel, Simona Halep va participa la turneul de la Indian Wells și a plecat în SUA alături de antrenorul Adrian Marcu. Despre despărțirea de Darren Cahill a vorbit Daniel Dobre, tehnician care face parte din staff-ul Simonei.

„Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om”

„Simona a jucat foarte bine ultimele turnee, a fost puțin surprinzător pentru mine, nu m-așteptam (n.r. la despărțirea de Darren Cahill). Dar mergem înainte, e bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaște foarte bine pe Simona. Nu e ca un început, ci e o regăsire.

Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om, era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă”, a spus Dobre la Digi Sport.