Simona Halep, prima femeie acționar în Superliga României la fotbal. Este căutată de multe cluburi

Simona Halep, prima femeie acționar în Superliga României la fotbal. Este căutată de multe cluburi Simona Halep. Sursa foto: Instagram

Simona Halep a declarat de mai multe ori că este interesată de fotbal și că practică acest sport când nu are antrenamente. Recent, jucătoarea de tenis a fost căutată de Farul Constanța și ar putea fi prima femeie acționar în Superliga României la fotbal.

Simona Halep ar putea colabora cu Farul

În prezent, clubul din Superligă este deținut de Gheorghe Hagi – 79,9%, Ciprian Marica – 10%, Rivaldo Victor Ferreira – 10% și Zoltan Iașko – 0,01%. Halep a primit două variante de investiție. Prima constă în preluarea a 10% din acțiunile lui Gică Hagi, urmând a avea o implicare activă în societatea de la malul mării, iar a doua variantă ar însemna preluarea simbolică a 1% din acțiuni. Farul i-a propus și deschiderea unei academii de tenis la club.

Gheorghe Hagi și Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis Simona Halep. Montaj foto EVZ. Sursa foto: Inquam Photos și Instagram

Sursa foto: Inquam Photos și Instagram

Simona Halep a fost văzută de nenumărate ori în tribune la meciurile FCSB, club patronat de un alt român de origine aromână, Gigi Becali. În ultimul timp, ea a venit la meciurile clubului Farul Constanța, unde patron și antrenor este Gică Hagi.

Gică Hagi, relație apropiată cu familia lui Halep

Gică Hagi se înțelege foarte bine cu familia Simonei Halep. Patronul Farul a împrumutat acum mulți ani familia Halep cu jumătate de milion de euro pentru ca sportiva să-și lanseze cariera. Vărul sportivei, Dimciu Halep, s-a format la academia lui Gică Hagi. Tatăl lui Halep a fost văzut de multe ori cu Hagi și a fost invitat și la nunta fiului său, Ianis Hagi, potrivit prosport.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gică Hagi

Sursa foto: Facebook

Ce avere are Simona Halep

Românca a stat pe prima treaptă a clasamentului WTA timp de 64 de săptămâni, între 2017 și 2019. A câștigat turneele de Mare Șlem de la French Open (2018) și Wimbledon (2019) și a bifat alte patru semifinale de Grand Slam (Wimbledon 2014, 2022 / Australian Open 2020 / US Open 2015). Ea a ocupat locul al doilea la WTA Finals 2014.

Halep are o avere estimată la 48 – 52 de milioane de euro. Ea se regăsește în Top 200 cei mai bogați români în 2023, având afaceri în domeniul imobiliar în Constanța, București și la munte. Aceasta câștigă bani și din promovările de pe Instagram.