Scandal în familia Șoșoacă. Silvestru acuză că a fost agresat de admiratorii Dianei

Scandal în familia Șoșoacă. Silvestru acuză că a fost agresat de admiratorii Dianei Sursa foto: Facebook

Silvestru Șoșoacă susține că a fost victima admiratorilor soției sale, Diana, cu care se află în divorț. Aceștia l-ar fi agresat în Piața Victoriei, în apropiere de sediul Guvernului.

În vreme ce PSD și PNL își fac socoteli dacă să-l mai susțină ori ba pe Cătălin Cîrstoiu, în fața Guvernului se produc adevărate tragedii. Despre care premierul Marcel Ciolacu un are nici cea mai vagă idee.

Silvestru Șoșoacă agresat sub ferestrele lui Ciolacu

Precum zeița Artemis/Diana și-a pus câinii să-l atace pe vânătorul Acteon, senatoarea cu același nume și-ar fi pus susținătorii să-i agreseze soțul cu care se află în divorț. Cel puțin așa pretinde Silvestru Șoșoacă. El susține că a fost atacat chiar sub ferestrele Guvernului, poate la câteva zeci de metri mai încolo, în Piața Victoriei.

Spre deosebire de eroul mitologic, Silvestru a scăpat cu viață din agresiune. Dar acest lucru s-a datorat agenților de poliție care au intervenit prompt și l-au scos din mâinile fanilor înfierbântați ai Dianei. A confirmat-o într-o declarație, la televiziune, la ceva vreme după incident.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îi cunoșteam pe majoritatea. Sunt membri ai SOS, badigarzii Dianei și oamenii care au participat și la strângeri de semnături. Cineva i-a organizat. Am depus plângere. Am așteptat 32 de minute să vină Poliția. Asta înseamnă premeditare. Diana știa, a dat ordin să mă lovească”, a spus Silvestru Șoșoacă, conform realitatea.net.

Război în familia Șoșoacă

Războiul din familia Șoșoacă datează de mai multe luni și se desfășoară în mai multe episoade. Totul a răbufnit după apariția unui clip, pe rețelele de socializare, în care Silvestru Șoșoacă dansa cu o altă femeie. În câteva zile, Diana l-a exclus din partid, iar de aici și până la divorț a fost doar un pas. Despărțirea a fost cu scandal și chiar cu ordine de restricție.

Silvestru Șoșoacă face turul televiziunilor și-și ponegrește încă soția, acuzând-o de tot felul de lucruri. Cele mai multe au legătură cu cariera sa politică și cu anturajul de care s-a înconjurat.

Diana a depus plângere împotriva lui Silvestru și a obținut ca acesta să fie monitorizat de autorități, printr-un dispozitiv electronic. Doar că instanța nu a fost de acord și a anulat măsura poliției.

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Diana pretinde că-i victima lui Silvestru Șoșoacă

Senatoarea și-a acuzat fostul soț că ar fi agresat-o, în mai multe rânduri, atât pe ea, cât și pe copiii lor. În replică, Silvestru Șoșoacă susține că el a fost cel amenințat, motiv pentru care a intentat și divorț.

„Da, de multe ori (n.r. l-a amenințat soția). Și nu doar pe mine, și pe fiica mea. Da, am probe. Probele cele mai bune sunt cele scrise. Tocmai asta e bizar, dubios, ciudat. (n.r. că în ultima perioadă nu a mai primit mesaje). Dar la parșiveniea Dianei e aproape normale. Eu de 4 săptămâni nu-mi mai scrie, nu o mai sun. Azi de împlinesc chiar 8 săptămâni de când eu de la Poiana Brașov am plecat spre Râmnicu Vâlcea, iar ea a plecat spre București”, a povestit Silvestru Șoșoacă conform Antena 3.

El a exclus orice reconcilere și împăcare cu senatoarea. Silvestru Șoșoacă a precizat că dorește să divorțeze și că va cere instanței să-i interzică Dianei să mai poarte numele său. Silvestru s-a arătat sigur de victoria în instanță.

„Este o bucurie pentru mine. Am căutat foarte mut echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim. Nu va fi un proces de partaj. Noi, ca şi familie, nu am evoluat deloc financiar de când a intrat în politică, ba din contră. Ea se cramponează de un nume şi nu înțeleg de ce”, a explicat Silvestru Șoșoacă, în luna martie.