Evenimentul Zilei > Economie > Showbizul, în stare de șoc. A cucerit lumea plecat din Moldova, iar acum s-a sinucis
Showbizul, în stare de șoc. A cucerit lumea plecat din Moldova, iar acum s-a sinucis

Showbizul, în stare de șoc. A cucerit lumea plecat din Moldova, iar acum s-a sinucis

Unul dintre cei mai cunoscuți Dj din Republica Moldova, Sunny Fish pe numele său de scenă, a decedat, marți seara. Potrivit poliției, tânărul de 35 de ani s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 13.

Prietenii și cei care l-au cunoscut, spun că vestea i-a șocat, pentru că artistul nu a dat niciodată de înțeles că ar avea probleme ce l-ar determina să recurgă la o asemenea faptă.

Colegii de breaslă spun ca Sunny Fish a fost o persoană sinceră, deschisă și binevoitoare și nu-și amintesc să le fi vorbit vreodată despre faptul că ar avea probleme.

Vestea i-a cutremurat pe cei care l-au cunoscut pe Dj Sunny Fish, întrucât tânărul era pozitiv și plin de viață și cu greu accepta varianta sinuciderii.

„Nici prin cap nu mi-a trecut că așa poate să fi. Un om foarte pozitiv, foarte cumsecade, inteligent. În ziua de astăzi, așa oameni sunt foarte puțini și foarte rar îi găsești. Eu nu pot să-mi dau seama, din ce cauza a făcut chestia asta”, a declarat cunoscuta interpretă Sasha Letty

A mixat alături de artiști de talie internațională

Timp de 18 ani, muzica lui Sunny Fish a răsunat prin cluburile din țară, la petreceri private și la diferite festivaluri. Acesta a mixat alături de artiști de talie internațională, cum ar fi Andy Moor și Eddie Halliwell și a colaborat cu mai mulți interpreți autohtoni, printre care Sunstroke Project și Olia Tira, anunță publika.md.

Pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut. „O tragedie greu de acceptat și mai greu de crezut. Luminos, talentat, muncitor, va rămâne în sufletele noastre ca o rază de soare”, scrie unul dintre prietenii săi.

Amintim că tragedia s-a întâmplat marți seara, în jurul orei 19:45, în sectorul Botanica. Potrivit poliției, moartea a survenit în urma traumelor cauzate la cădere, iar la examinarea cadavrului medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă în afară de cele caracteristice căderii.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la asemenea gest.

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: