Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste FOARTE proastă pentru fanii lungmetrajului Sex and the City
Veste FOARTE proastă pentru fanii  lungmetrajului Sex and the City

Veste FOARTE proastă pentru fanii lungmetrajului Sex and the City

Faimosul serial Sex and the City nu se va mai filma deşi totul era pregătit pentru revenirea celor patru actriţe în a treia serie serie iar Kim Catrall spune că nu ea este de vină, deşi, ea este cea care a pus nişte condiţii absurde. Sarah Jessica Parker confirmă pentru CNN faptul că filmările au fost anulate.

"S-a terminat. N-o să-l mai facem", a recunoscut Sarah Jessica Parker, care a interpretat rolul Carrie Bradshaw în serialul tv din anii 1990 şi în cele două filme de lungmetraj care au urmat. Este păcat că lumea nu va putea afla poveste gândită pentru noul serial".

„Singurul motiv pentru care acest film nu se face este din cauza lui Kim Cattrall. Fanii aşteptau cu nerăbdare să înceapă filmările, dar Kim a făcut ca acest lucru să fie despre ea, jucând mereu rolul de victimă. Kim a îndrăznit să le spună celor de la Watner Bros că va juca în film doar dacă ei vor produce alte filme pe care ea le are în plan. Ridicol! Cine se crede, George Clooney?“

"Sunt dezamăgită. Am avut un scenariu şi o poveste frumoase, haioase. Nu este doar dezamăgitor prin faptul că nu putem spune povestea şi nu mai putem să avem această experienţă, ci mai mult pentru public care şi-a dorit atât de mult un alt film", a declarat Jessica Parker.

„Scenariul este fantastic. Fanilor le-ar fi plăcut enorm filmul, dar Warner Bros nu poate ceda în faţa cererilor ei ridicole. Comportamentul ei este mai mult decât dezamăgitor. Trebuia să începem filmările şi acum toată lumea se întreabă dacă vom mai face vreodată acest film“

Planurile unei noi reuniuni a celor patru staruri Parker, Catrall, Cynthia Nixon şi Kristin Davis au fost discutate  în ciuda criticilor negative primite de filmul din 2010, "Sex an the City 2", care a fost filmat în Abu Dhabi.

Sarah Jessica Parker nu a oferit detalii despre ce va urma, însă Catrall a declarat că nu este responsabilă, deşi a fost clar împotriva unui al treilea film. "Singura cerinţă pe care am avut-o a fost să nu mai existe un al treilea film… dar asta a fost în 2016", a scris actriţa pe Twitter.
The long-awaited "Sex and the City 3" is not happening, notează CNN pentru fanii din întreaga lume.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: