Evenimentul Zilei > Monden > Serialul The Crown ar trebui să se încheie acum. Helena Bonham Carter: S-a prăbușit în prezent, era o dramă istorică
Serialul The Crown ar trebui să se încheie acum. Helena Bonham Carter: S-a prăbușit în prezent, era o dramă istorică

Serialul The Crown ar trebui să se încheie acum. Helena Bonham Carter: S-a prăbușit în prezent, era o dramă istorică

Helena Bonham Carter consideră că nu crede că drama Netflix The Crown, în care a jucat în două serii, ar trebui să continue.

Actrița, care a interpretat-o ​​pe Prințesa Margareta în seriile trei și patru, a explicat că acum drama regală a lui Peter Morgan ar trebui să se încheie.

„Nu cred că ar trebui să continue”

Într-un interviu pentru The Guardian, Helena a fost întrebată dacă crede că recenta carte a Prințului Harry ar ajuta-o, mai ales că are o informații la prima mâna despre culisele recentei drame regale. „Nu cred că ar trebui să continue”, a răspuns Helena, care a succedat-o pe Vanessa Kirby în rolul Prințesei Margaret.

„Sunt în film și mi-au plăcut episoadele mele, dar acum este foarte diferit. Când a început The Crown, a fost o dramă istorică, dar acum totul se desfășoară în prezent”.

Helena a adăugat că nu a vrut să „contribuie” la conversația din jurul cărții Prințului Harry, numind-o „complicată” și adăugând că multe lucruri vor fi scoase din context.

Rolul Prințesei Margaret a fost preluat în sezonul patru, care a fost lansat în noiembrie 2020, de Lesley Manville.

Nu e un documentar!

În 2020, Helena a spus că The Crown are o „responsabilitate morală” de a reaminti telespectatorilor că nu se uită la un documentar. Cu toate acestea, ea l-a lăudat pe Morgan pentru cercetarea sa „uimitoare”, adăugând că „acesta este documentarul potrivit. Este uimitor cum Peter schimbă faptele istorice și jonglează cu ele”.

În octombrie, Morgan a răspuns criticilor care au acuzat serialul Netflix că „exploatează” Familia Regală în cel mai recent serial al său. Scenaristul britanic premiat, în vârstă de 59 de ani, a venit în apărarea spectacolului său, care a dramatizat ruperea căsătoriei Regelui Charles și Dianei în seria a cincea.

Descriind modul în care regele Charles „va avea aproape sigur amintiri dureroase” din acea perioadă, scenaristul a spus: „asta nu înseamnă că, cu ajutorul unei analize retrospective, istoria va fi neplăcută pentru el sau pentru monarhie”.