Evenimentul Zilei > Social > Ședință de consiliu cu scandal la Sectorul 1. Clotilde Armand, în război deschis cu persoanele și familiile fără locuință
Ședință de consiliu cu scandal la Sectorul 1. Clotilde Armand, în război deschis cu persoanele și familiile fără locuință

Ședință de consiliu cu scandal la Sectorul 1. Clotilde Armand, în război deschis cu persoanele și familiile fără locuință

O nouă ședință a Consiliului Local la care primarul Clotilde Armand a refuzat să participe a avut loc astăzi la Primăria Sectorului 1. La aceasta s-a adăugat și o măsură ”luată peste noapte” de primar, respectiv accesul în primărie pe bază de cartele electronice.

Pentru că măsura a fost implementată exact astăzi, fără știrea consilierilor, aceștia au fost nevoiți să intre la ședință folosind cartele de acces …pentru vizitatori.

Ședința, la care, ca de obicei, primarul nu a participat, a debutat așadar cu scandal. Nici următorul subiect de pe ordinea de zi nu a fost unul prea confortabil pentru primarul Armand, date fiind acuzațiile aduse de consilierii PSD.

Primarul a fost interpelat de consileirul Daniela Popa, care a precizat că speră că primarul urmărește ședința măcar online, ”pe Facebook”, dat fiind faptul că primarul are cele mai multe activități pe rețelele de socializare.
”Gândindu-mă la modul în care doamna Armand a ales să facă administrație publică în Sectorul 1, tot revin la un citat celebru „pot ierta prostia, dar nu și răutatea!”. Înțeleg că doamna Armand s-a născut într-o familie privilegiată, a avut toate șansele în viață și sărăcia probabil că a văzut-o doar în filme și la expoziții, însă din câte observ insistă să pornească un război împotriva persoanelor vulnerabile din Sectorul 1. În plină pandemie, Armand a avut năstrușnica idee de a face economie din măreața sumă de 70 000 lei/lună, adică 14 000 de euro, alocați celor 69 de familii care beneficiază de ajutor la plata chiriei.” a spus Daniela Popa.
Consilierii locali PSD Sector 1 au propus suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de hotărâre care va asigura prelungirea ajutorului la plata chiriei până în anul 2024.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: