Evenimentul Zilei > Monden > Secretul Rihannei. Cum a devenit artista din Barbados cea mai bogată femeie muzician din lume
Secretul Rihannei. Cum a devenit artista din Barbados cea mai bogată femeie muzician din lume

Secretul Rihannei. Cum a devenit artista din Barbados cea mai bogată femeie muzician din lume

Cunoscuta vedetă internațională, Rihanna, a fost declarată oficial de revista Forbes, ca fiind miliardară. Ea este o cântăreață, actriță, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, creatoare de modă, textieră și dansatoare din Barbados.

Rihanna a debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100.

Artista din Barbados a devenit cea mai bogată femeie muziciană din lume și a doua cea mai bogată femeie animatoare după celebra Oprah Winfrey.

Deși a devenit faimoasă pentru hit-uri precum Umbrella, Diamonds și Rude Boy, succesul afacerii ei Fenty Beauty a fost cel care a lansat-o la statutul de miliardar.

Averea Rihannei este estimată la 1,4 miliarde de dolari

Majoritatea averii sale, estimată la 1,4 miliarde de dolari (1 miliard de lire sterline), provine din valoarea mărcii pe care a lansat-o în 2017 și din care deține 50%.

Cea mai mare parte din restul averii sale provine din participația la compania ei de lenjerie, Savage x Fenty, care valorează aproximativ 270 de milioane de dolari (194 milioane de lire sterline) și munca ei de muzician și actriță, scrie news.sky.com.

La începutul acestui an, Rihanna a fost acuzată de „însușire culturală” după ce a pozat topless pe Instagram, purtând doar boxeri de mătase și un colier cu zeul hindus Ganesha.

Imaginea, în promovarea liniei sale de lenjerie Savage x Fenty, i-a enervat pe unii fani, fiind etichetată ca „lipsă de respect”.

Nu a fost prima dată când a fost acuzată de insensibilitate culturală, cântăreața cerându-și scuze comunității musulmane pentru utilizarea „neintenționat” a textelor sacre în timpul unei alte prezentări de modă a lenjeriei.

După ce a fost criticată pentru că a folosit o melodie care conține o mostră din textele sacre ale lui Hadith, a mulțumit fanilor pentru ceea ce a numit „o greșeală onestă, dar neglijentă”.

Ea a atras, de asemenea, mânia guvernului Indiei în februarie, după ce a scris pe Twitter în sprijinul fermierilor care protestau în New Delhi pentru legile agricole.

Guvernul indian a criticat ulterior celebritățile care au susținut cauza pe rețelele de socializare, susținând că nu sunt nici „corecte și nici responsabile”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: