Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretele lui Mr. Pink. Cine stă în spatele averii fostului iubit al Monicăi Gabor
Secretele lui Mr. Pink. Cine stă în spatele averii fostului iubit al Monicăi Gabor

Secretele lui Mr. Pink. Cine stă în spatele averii fostului iubit al Monicăi Gabor

Mr. Pink, fostul iubit al Monicăi Gabor, de care tocmai s-a despărțit, este un personaj atât de discret, încât nici măcar oamenii din țara sa nu-l cunosc și nu știu cu ce se ocupă.

Prezentat de Monica Gabor, în România, drept un milionar de succes, care a făcut bani din vânzarea unor băuturi energizante, Mr. Pink, porecla sub care este cunoscut Poe Qui Ying Wangsuo, este un personaj pe cât de discret, pe atât de misterios. Este atât de discret și de misterios, încât nici măcar concetățenii săi, cunoscuți drept oameni foarte curioși, nu știu de unde a apărut.

Publicitatea a părut să-l deranjeze dintotdeauna pe omul de afaceri care locuiește în într-o vilă luxoasă din Malibu, California. Chiar dacă la evenimentele pe care le-a organizat, pentru a-și promova băutura, a angajat vedete precum copiii lui Michael Jackson sau pe actrița Lindsay Lohan, Mr. Pink s-a ferit de lumina reflectoarelor. Atât cât a putut.

Este cunoscut un singur interviu pe care l-a dat, unei reviste de afaceri care apare în limba arabă.

 

Un om de afaceri discret pe care nici conaționalii săi nu-l cunosc

În aceste condiții, este de înțeles interesul pe care publicația „Next Magazine”, din Hong Kong, o arată discretului om de afaceri. Next Magazine a demarat o investigație pornind de la apariția lui Mr. Pink în mai multe fotografii, alături de Silvio Berlusconi. Este vorba despre semnarea contractului prin care concernul Asia Pacific Exchange and Cooperation Foundation a preluat, în 2015, un pachet de acțiuni al clubului AC Milan.

Autorii investigației susțin că în spatele oamenilor de afaceri care au semnat cu Berlusconi se află liderul comunist de la Beijing, Xi Jinping. În aceste condiții, chiar dacă nu au dovezi concrete, aceștia au făcut legătura între Mr. Pink și conducerea Chinei Comuniste.

„Președintele Xi Jinping este un mare fan al fotbalului, iar visul său este să aducă nivelul acestui sport în China la nivel mondial. El a introdus în această săptămână un program de reformă a fotbalului prin care îți propune să dea o mai mare atenție echipei naționale de fotbal, să găzduiască o ediție a Cupei Mondiale, să ajungă la turneul final și chiar să cucereasca un titlu mondial. Pentru a-și atinge acest scop, el nu se va uita la costuri, însă pentru a scoate fotbalul chinez în lume, primul pas este să ajungă în casa fotbalului de clasă mondială”, scria publicația Next Magazine.

Nimeni nu știe de unde a apărut Mr. Pink

Articolul face referire și la Mr. Pink pe care nimeni nu pare să-l cunoască, dar care se numără printre cumpărătorii pachetului de acțiuni de la AC Milan. Autorii materialului își puneau întrebări în legătură cu sursele veniturilor lui Poe Qui Ying Wangsuo, care sunt necunoscute.

„La ceremonia de semnare a înțelegerii și-a făcut apariția și un om de afaceri de pe alt continent, poreclit Mr Pink, care de asemenea este unul dintre cumpărători. Rămâne un mister cine e rezidentul din Los Angeles care se prezintă cu numele de Poe Qui Ying Wangsuo. În China nu s-a scris niciodata despre el. Mr Pink și-a căpătat porecla pentru ca societatea lui vinde băutura cu același nume, care este foarte populară pe piața americană. Produsul a fost lansat și în China în 2012, iar la conferința de presă au participat mai mulți artiști internaționali, dar nimeni nu cunoaste cu adevarăt resursele financiare din spatele lui Mr Pink”, au scris jurnaliștii din Hong Kong.

Monica Gabor a încheiat relația cu Mr. Pink

În urmă cu câtva timp au apărut primele indicii despre despărțirea Monicăi Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, de Mr. Pink. Monica Gabor a postat o serie de imagini din insula grecească Mikonos, în care apărea însoțită de sora ei, Ramona și de alte prietene.

După vacanța din Grecia, Monica a plecat în Dubai, alături de sora sa, semn că relația cu Mr. Pink s-a rupt. De altfel, ea a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apărea însoțită de omul de afaceri.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News