Evenimentul Zilei > Social > Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! S-a găsit metoda de a fi convinşi să ne vaccinăm
Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! S-a găsit metoda de a fi convinşi să ne vaccinăm

Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! S-a găsit metoda de a fi convinşi să ne vaccinăm

Unitatea de specialitate în domeniul apărării a fost lansată în Afganistan, în 2010, și aparține Brigăzii 77 a armatei. Unitatea secretă a lucrat adesea cot la cot cu echipe pentru operaţiuni psihologice.

Odată cu lansarea iminentă a unui vaccin, unitatea „monitorizează deja spațiul cibernetic pentru conținutul Covid-19 și analizează modul în care cetățenii din Marea Britanie sunt vizați online”, potrivit Times.

Raportul Times nu detaliază exact modul în care unitatea va aborda subiectul vaccin. Un purtător de cuvânt al Departamentului Apărării a declarat pentru The Times că eforturile brigăzii „nu se îndreaptă către populația britanică”, iar documentele divulgate ar sugera că strategia sa include „colectarea de dovezi cu privire la dezinformări despre vaccin în statele ostile, inclusiv în Rusia”.

După cum știm, întregul concept despre „dezinformare rusă” a fost catalogată ca fiind o farsă

Ordonarea serviciilor de informații militare pentru efectuarea unei operațiuni psihologice asupra populației britanice ar trebui să fie înspăimântătoare, indiferent de context. Cu toate acestea, în contextul acestui vaccin, frica crește exponențial.

Mulți oameni au sugerat că acest vaccin echivalează cu o formă de război biologic împotriva populației.

Desigur, nu știm mare lucru pentru că nu ni se spune nimic. Nu știm nimic, pentru că nu avem voie să vorbim despre asta și, dacă încercăm să vorbim despre asta, suntem aparent flancați de operațiuni psihologice din serviciile de informații militare, scrie thetimes.

PAGINA ANTERIOARA