Evenimentul Zilei > Actualitate > Se încing spiritele în Ferentari! Clanul Ștoacă dă totul pe față despre frații Cămătaru. „Multă lume se droghează, inclusiv copilul tău!” VIDEO
Se încing spiritele în Ferentari! Clanul Ștoacă dă totul pe față despre frații Cămătaru. „Multă lume se droghează, inclusiv copilul tău!” VIDEO

Se încing spiritele în Ferentari! Clanul Ștoacă dă totul pe față despre frații Cămătaru. „Multă lume se droghează, inclusiv copilul tău!” VIDEO

Clanul Ștoacă s-a autosesizat după dezvăluirile făcute de Nuțu Cămătaru în cartea "Îmblânzitor de fraieri și lei". Nicu Spaniolul îl acuză pe interlop că a modificat multe întâmplări prezentate de Codin Maticiuc în cartea sa.

Clanul Ștoacă a ripostat vehement în urma dezvăluirilor făcute de Nuțu Cămătaru, în cartea scrisă de Codin Maticiuc „Îmblânzitor de fraieri și lei”, în care vestitul interlop povestește întâmplări inedite din viața sa. Nicu Spaniolu este  unul dintre oamenii de bază ai grupării Ștoacă.

Clanul Ștoacă este foarte cunoscut și respectat în Ferentari, iar felul în care membrii săi au fost descriși de Nuțu Cămătaru, în cartea sa biografică nu îi pune într-o lumină favorabilă.

„Noi  descoperim în cartea asta că el pe neamul meu nu ne-a halit niciodată!

„Eu vreau să-l întreb pe Nuțu, cum atâția ani a suportat în el să spună că nu ne halește. Nu are nicio obligație să ne halească, dar sunt 30, 40 de ani în care el ne-a considerat prietenii lui, iar noi  descoperim în cartea asta că el pe neamul meu nu ne-a halit niciodată! Păi moșul meu, de ce ne-ai mai invitat la tine, dacă nu ne-ai halit, de ce ai mai ținut de prietenia asta falsă?! Nu din perversitate?! Că interese de la noi nu aveai. Deci eu descopăr după 40 de ani în cartea asta că tu nu ne-ai agreat pe niciunul dintre noi. Noi te-am respectat”, susține revoltat Nicu Spaniolu.

Bătaie cu spray din cauza lui Foro

Acesta neagă că Nuțu și Sile Cămătaru l-ar fi bătut pe Foro, un membru al clanului Ștoacă, la un botez la care Ion Balint a fost naș. Codin Maticiuc ar fi redat incorect anumite fapte, iar Nicu Spaniolu, pe numele lui real Nicolae Marin, clarifică situațiface precizări.

“În noaptea botezului s-a întâmplat un incident neplăcut. Este adevărat, botezul a fost făcut în fața blocului, la un cort, cum se făcea pe timpurile alea. Era după Revoluție, la câteva luni.

Erau foarte mulți din neamul nostru, aproape toți. Printre numele mai importante a fost și Foro, băiatul lui Șampi. Nu a fost Noiembrie acolo! De ce spun asta? Pentru că Nuțu, la pagina 119-120 aduce în discuție întâmplarea asta. El afirmă că s-a întâmplat o belea între noi acolo și că ne-ar fi bătut. Așa se înțelege ce scrie acolo.

Este adevărat că a avut o altercație cu Foro. La ieșire, când a dat să plece, Sile a scos un spray și a dat către Foro. Normal că ne-am băgat între ei să nu se strice petrecerea. Prieten ne era și Foro, și acum ne este prieten. La fel și Nuțu, mai ales că ne boteza copilul. Vă dați seama că era o situație delicată, nu puteai să te bagi pentru unul sau pentru altul.

Spun asta în contextul în care el afirmă în carte că noi ne-am fi dat de partea lui, l-am fi trădat pe Foro. Mai mult, el afirmă că Foro era acolo cu brigadă… nu era cu nici o brigadă, el venise cu un copil mic, un pungaș, îl cheamă Tudorică, nu știu dacă mai trăiește”, a povestit Nicu Spaniolu, potrivit Cancan.