Evenimentul Zilei > Sport > Schumacher a ÎMPLINIT 50 de ani. MESAJUL EMOȚIONANT postat de FAMILIA sa a EMOȚIONAT tot INTERNETUL. Foto în articol
Schumacher a ÎMPLINIT 50 de ani. MESAJUL EMOȚIONANT postat de FAMILIA sa a EMOȚIONAT tot INTERNETUL. Foto în articol

Schumacher a ÎMPLINIT 50 de ani. MESAJUL EMOȚIONANT postat de FAMILIA sa a EMOȚIONAT tot INTERNETUL. Foto în articol

Michael Schumacher, cel mai bun pilot din istoria Formula1 a fost sărbătorit la începutul acestui an. Pe dată de 3 ianuarie, acesta a împlinit 50 de ani, ocazie cu care soția fostului pilot, Corinna Schumacher, a deschis un muzeu și a lansat și o aplicație.

Schumacher este de cinci ani în comă, în urmă teribilului accident de de pe pârtia de schi. Acum, soția și copii fostului mare campion au trimis un mesaj rar și chiar au publicat și o poză de familie în semn de mulțumire pentru toate mesajele primite.

Mick Schumacher îi calcă pe urme tatălui său. Acesta a câștigat anul trecut titlul european în Formulă 3, iar anul acesta promovează în Formulă 2. Fiul lui Michael Schumacher a semnat deja cu Ferrari că pilot de teste, iar experțîi anticipează un debut în Formulă 1 din 2020.

Mick Schumacher a pozat alături demama să, Corinna, și de sora lui, Gina Lisa, îmbrăcat în costumul de pilot.

„Cu această poză vrem să va mulțumim din adâncul inimilor noastre pentru toate urările călduroase din ultima perioada, ne-au dat putere și energie pozitivă. E un an special pentru Michael, împlinește 50 de ani și 25 de ani de la primul sau titlu mondial în Formula 1. E plăcut să vedem că voi, la fel că și noi, îi celebrați carieră”, e mesajul postat pe contul de Instagram al lui Michael Schumacher, scrie RTV.