Schimbări majore la ziarul Adevărul. Directorul general a anunțat noul redactor-șef al publicației

Schimbări majore la ziarul Adevărul. Directorul general a anunțat noul redactor-șef al publicației Schimbări majore la Adevărul Holding; Sursa foto: Arhiva EvZ

Schimbări majore în interiorul trustului Adevărul Holding. Dan Marinescu, redactorul-șef al publicației, va pleca în trustul Digi, unde o va înlocui pe Adriana Duțulescu. Cea din urmă ar urma să revină în trustul de unde a plecat, Intact Media.

Schimbări majore la Adevărul Holding

Postul de redactor șef Adevărul va fi preluat de jurnalista Andreea Traicu. News editor pentru publicația amintită de peste doi ani și cu o experientă de peste un deceniu în media și în presa online. De-a lungul carierei, Andreea Traicu a fost redactor șef-adjunct pentru știripesurse.ro.

De asemenea, a mai lucrat la Digi24, B1 TV și Mediafax. Totodată, viitorul redactor-șef Adevărul are propriul proiect de media, mainnews.ro. Potrivit contului de Linkedin, Andreea Traicu a fost numită news editor al publicației online din 2021.

Andreea Traicu

Andreea Traicu, viitorul redactor șef; sursa foto: Facebook

Redacotrul șef Dan Marinescu pleacă la site-ul Digi24

Modificarea a fost anunțată de Cristi Stancu, director general al Adevărul Holding. Stancu a transmis un mesaj intern prin care a anunțat că trustul ar urma să intre într-un proces de restructurare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dragi colegi, Directorul editorial Adevărul, Dan Marinescu a luat hotărârea să înceteze colaborarea cu trustul nostru de presă, începând cu 1 iunie 2024. Conducerea editorială a ziarului Adevărul va fi asigurată de Andreea Traicu, care va ocupa poziţia de redactor şef”, potrivit mesajului transmis de Cristi Stancu.

Adevărul Holding

Schimbări majore la Adevărul Holding; Sursa foto: Hotnews.ro

Funcția de redactor șef Adevărul îi va reveni news editorului Andreea Traicu

Nu în ultimul rând, directorul general a ținut să-i mulțumească subalternului său, Dan Marinescu, pentru efortul continuu depus în cei 11 ani de activitate. „Totodată, îi urăm succes Andreei în faţa provocărilor noii funcţii, cu atât mai mult cu cât ziarul va trece în perioada următoare printr-un amplu proces de restructurare, ce are ca scop crearea unui produs solid şi definitoriu pentru piața mass - media din România”, şi-a încheiat mesajul Cristi Stancu.