Evenimentul Zilei > Politica > Schimbări de trupe la Palatul Victoria. Orban a semnat! Au fost eliberați din funcții
Schimbări de trupe la Palatul Victoria. Orban a semnat! Au fost eliberați din funcții

Schimbări de trupe la Palatul Victoria. Orban a semnat! Au fost eliberați din funcții

Vineri, premierul Ludovic Orban a făcut schimbări drastice în echipa de la Palatul Victoria. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Vineri, premierul Ludovic Orban a făcut mai multe schimbări în Executivul pe care îl conduce.  Nicolae Ivăşchescu, de la PMP, a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale. Ivăşchescu a fost numit la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

CITEȘTE ȘI Fără restricții pentru after-school-uri! Pandemia pare că le ocolește. Bombă de la Orban

O altă schimbare l-a vizat și pe Alexandru Mutruc, membru al PMP, care a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, iar Cecilia Manolescu, fosta șefă a ITM Buzău, a fost numită secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Deciziile au fost deja publicate în Monitorul Oficial.

Premierul Orban l-a numit pe Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban l-a numit prefect al Capitalei pe Traian Berbeceanu. Până acum, Berbeceanu a fost șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Premierul Ludovic Orban l-a numit pe Traian Berbeceanu, consilier al ministrului Vela, în funcția de prefect al Capitalei.

CITEȘTE ȘI Numărul infectărilor va exploda? Orban, schimbare radicală a strategiei de testare

Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu, care a fost numit în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Totodată, Guvernul a decis joi printr-o hotărâre, care a fost publicată în Monitorul Oficial, eliberarea din funcţia de subprefect al municipiului Bucureşti a Matildei-Nicoleta Goleac.

CITEȘTE ȘI A murit primul român cu Covid-19 care nu a mai avut loc la ATI. A început prăpădul

Premierul Ludovic Orban a decis să îl schimbe pe actualul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, după ce acesta din urmă a făcut o serie controversată de afirmații cu privire la rata de infectare în București. Încă de la începutul acestei săptămâni mass-media inforamau că „favorit” pentru a îi ocupa locului lui Cojocaru este Traian Berbeceanu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.