Toate  par sa dea batai de cap atat celor mici, cat si parinti lor, mai ales dupa o perioada de pauza.

Fiecare revenire la scoala incepe, in mod firesc, cu un control de rutina facut la cabinetul medical al scolii. Asistentele ii masoara pe cei mici pentru a vedea daca s-au mai inaltat, ii cantaresc si ii supun unui mic control medical, pentru a vedea daca starea de sanatate a unuia poate sa puna in pericol sanatatea celorlalti. Practic, cadrele medicale vor sa izoleze rapid cazurile depistate, pentru a nu provoca o epidemie. Asta pentru ca,bolile copilariei se transmit rapid in randul copiilor, fie ca vorbim de pojar, varicela sau oreon. La fel se intampla si cu virusii care provoaca gripa sau chiar cu paduchii de cap.

Acestia din urma, paduchii de cap, sunt cel mai delicat subiect dintre cele amintite mai sus, cu toate ca ei sunt o problema comuna a zilelor noastre, care nu are nici un fel de legatura cu igiena personala. Paduchii sunt niste insecte mici, transparente, cu 6 picioare, care abia se pot distinge cu ochiul liber. Femela paduche poate depune pana la 10 oua pe zi, ceea ce inseamna ca se inmultesc rapid. Ouale se gasesc in apropierea radacinii firului de par, foarte aproape de scalp si sunt dificil de indepartat. Deci, cu cat detectam mai devreme paduchii, cu atat putem scapa mai usor de ei, mai ales ca se transmit si rapid, prin contactul dintre doua capete si prin obiectele de uz personal pe care le ,share-uiesc’ copiii intre ei, cum ar fi:caciuli, clame de par, pieptene sau palarie.

Tocmai din aceste motive este indicat sa utilizati tratamente testate clinic, pe care le gasiti in special in farmacii. Spre exemplu, Paranix este lider de piata in Europa in eliminarea paduchilor de cap, precum si in prevenirea acestora. Daca urmati instructiunile in mod exact, cu samponul Paranix veti scapa definitiv de paduchi in 10 minute, iar cu spray-ul reusiti sa ii omorati 100% in 15 minute.

Spray-ul Paranix este foarte usor de folosit: pulverizati cu atentie Paranix pe parul uscat, de la aproximativ 10 cm distanta de par, in mod uniform, pana cand tot parul si scalpul sunt umezite, apoi masati bine de la radacini spre varfuri, acordand o atentie deosebita zonei gatului si celei din spatele urechilor. Lasati sa actioneze timp de 15 minute.

Daca vreti sa va asigurati ca,orice s-ar intampla, veti scapa repede de micile insecte, va puteti achizitiona din farmacii pachetul promotional Paranix Spray si veti primi si un pieptene cadou.