Astfel, într-un text publicat pe nașu.tv, jurnalistul Radu Moraru îl îndeamnă pe Grigore Cartianu să spună că nu a lucrat cu serviciile secrete, după ce Cartianu a scris pe pagina sa de facebook că patronul ”televiziunii libere” îl acuză că colaborează cu serviiciile secrete.

TE ROG, că să stingem orice bănuiala sau suspiciune, ridicată de mine sau de reacția ta diversionistă, SĂ DECLARI public, așa cum am făcut-o eu, Nicoleta Savin, Alexa, că NU ai fost și NU ești colaborator al niciunui Serviciu Secret, chiar pe FB-ul tău! Nu așa era mai simplu?! Decît să creezi diversiunea cu virgule și subînțelesuri?! Grigore, ești dator cititorilor tăi, majoritatea manipulați: eu nu te-am făcut securist! Tu ai reacționat ciudat și ai ocazia să repari acum acest lucru! Atît pentru ține cît și pentru NAȘUL TV!”, scrie Radu Morar.

În replică, Grigore Cartianu a declarat că nu o să respecte îndemnul colegului său de breazlă.

Radu Moraru continuă să se scalde în mizeria pe care a clocit-o după miezul nopții.

Acum mă somează să declar public că nu am treabă cu serviciile. În loc să-și ceară scuze, mă somează. Atât a înțeles el din întâmplarea asta.

Tactica lui e mizerabil-securistă. Mai întâi mă introduce în înjurătura lui la adresa lui Robert Turcescu, insinuând că dacă și eu aș fi omul Serviciilor… mamă-mamă, ce-ar mai emigra el. Zice că are niște manuscrise de la Marea Moartă cu numele ziariștilor "vopsiți". Zice, dar nu le face publice.

Apoi o dă la întors: vaaai, dar eu te-am lăudat, n-ai înțeles tu bine, ai fost manipulat! Ești ultimul om care ar putea fi bănuit că e omul Serviciilor!

Și acum mă somează. El, care se laudă că i-au propus "băieții" să-l facă general (chiar așa, direct, nu se trece mai întâi pe la colonel?!), mă somează pe mine, care n-am avut "plăcerea" să fiu invitat la o cafea de alde Coldea.

Dacă aș intra în retorica putredă a lui Radu Moraru, l-aș soma să declare public că nu e securist, corupt, bețiv, curvar, mincinos, escroc, traficant de droguri, terorist islamist. I-aș acorda prezumția de vinovăție, incluzând-o pe cea de securism. Sper că va realiza, măcar acum, cât de departe a dus abjecția.

Iar dacă-mi va spune încă o dată că el n-a insinuat că eu aș avea legătură cu Serviciile, îl voi trimite la arhiva Antenei 3. Va găsi acolo câteva emisiuni, făcute în ultimele zile, în care răpciugile de moderatoare și jigodiile de invitați se întrebau ce e de făcut cu "acoperiții Turcescu, Moraru și Cartianu". Gata, mulțumită "laudei" lui Radu Moraru, sute de mii de români – telespectatori ai Antenei 3 – sunt convinși că sunt și eu "acoperit".

Răspuns final: eu nu nu răspund somațiilor abjecte!

Radu Moraru (se face că) nu-și dă seama cât rău a făcut. Vede numai conspirații. E incapabil să fie realist.

Alaltăieri eram furios. Ieri îl compătimeam. Astăzi mi-e silă”, a declarat Grigore Cartianu.

Cearta dintre cei doi jurnaliști a pornit după ce Radu Moraru l-a acuzat pe Robert Turcescu că nu a vrut să-i împrumute 20.000 de euro pentru a-și salva televiziunea. Imediat după izbucnirea scandalului, Grigore Cartianu i-a luat apărarea fostului candidat la primăria Capitalei. CITEȘTE MAI MULT…