Scandalul din familia regretatului Elvis Presley s-a stins. Văduva artistului a acceptat testamentul fiicei sale, decedată la începutul lui 2023

Scandalul din familia regretatului Elvis Presley s-a stins. Văduva artistului a acceptat testamentul fiicei sale, decedată la începutul lui 2023 Sursa foto: AP Photo

Lisa Marie, fiica regretatului Elvis Presley, a murit în luna ianuarie 2023, la 54 de ani. Decesul a survenit în urma unui stop cardio respirator. După moartea ei, un adevărat scandal a început în familie, din cauza testamentului acesteia. La aproximativ cinci luni de la tragicul incident, apele s-au liniștit.

După moartea Lisei Marie, în familia regretatului cântăreț american Elvis Presley a început un adevărat scandal. Mama acesteia a contestat în instanță testamentul pentru că nu era inclusă în succesiune. După aproximativ cinci luni de la moartea fiicei regelui rock-and-roll, Priscilla Presley a acceptat un compromis, iar tensiunile între bunică și nepoată au dispărut.

Lisa Marie Presley a fost singura fiică a celebrului artist american. Ea a moștenit talentul tatălui ei, având o carieră în muzică. În mod neașteptat, a murit pe 12 ianuarie 2023 la Los Angeles în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

Reședința lui Elvis Presley din Memphis, Tennessee, Graceland, a fost administrată de Lisa Marie după moartea artistului. Locația are o însemnătate aparte pentru fanii regelui rock-and-roll, acesta fiind locul unde starul a fost găsit mort, în 1977. De atunci, reședința a devenit un loc de pelerinaj pentru cei care au apreciat muzica legendarului artist american.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lisa Marie a declanșat un scandal după moartea sa. Testamentul, contestat în instanță

Moartea sa a adus un conflict între mama ei, Priscilla Presley și fiica cea mare. În 2010, Lisa Marie și-a făcut un testament în care a numit-o pe mama sa, Priscilla, co-administrator al impresionantei sale averi. În 2016, testamentul a fost modificat fără știrea mamei. Lisa Marie și-a lăsat toată averea primei sale fiice, actriţa Riley Keough.

Atunci când a aflat că testamentul a fost modificat, Priscilla Presley l-a contestat în instanță, la puțin timp după moartea fiicei sale. Ea a descoperit că nu mai face parte din succesiune abia după moartea Lisei și avea îndoieli despre autenticitatea semnăturii, spun avocații văduvei lui Elvis Presley.

La mai bine de cinci luni de la decesul fiicei sale, Priscilla pare că a acceptat un compromis. Avocatul ei, Ronson Shamoun, a anunțat în fața unui judecător din Los Angeles că părțile au ajuns la un compromis. Niciun detaliu nu a fost însă divulgat despre acest acord.

„Părţile familiale sunt mulţumite”, a precizat avocatul în exteriorul tribunalului, potrivit AFP. Părţile sunt acum „unite, împreună şi entuziasmate în legătură cu viitorul”.

„Ţin să precizez că nu a existat niciodată un proces intentat nepoatei mele mult iubite”, a declarat văduva starului american într-un comunicat.

„Ca familie, suntem bucuroşi că am rezolvat această problemă împreună”, a adăugat ea, şi a cerut presei să respecte „viaţa privată a familiei, pentru a ţine doliu după Lisa Marie”.

Avocatul fiicei Lisei Marie a precizat că și clienta lui este mulțumită că a pus capăt acestui scandal. Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, nu este singura fiică a Lisei. Aceasta a lăsat în urmă și gemenele Harper şi Finley, născute pe 7 octombrie 2008. Regretata artistă a avut și un fiu, Benjamin Keough, care și-a pus capăt zilelor la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020.