Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandalos, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Florin Crișu, mâna dreaptă a liderului sindicatului Unitatea de la metroul bucureștean, Ion Rădoi, este putred de bogat
Scandalos, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Florin Crișu, mâna dreaptă a liderului sindicatului Unitatea de la metroul bucureștean, Ion Rădoi, este putred de bogat

Scandalos, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Florin Crișu, mâna dreaptă a liderului sindicatului Unitatea de la metroul bucureștean, Ion Rădoi, este putred de bogat

Florin Crișu, mâna dreaptă a liderului sindicatului Unitatea- Sindicatul Liber de la Metrou, Ion Rădoi, este poreclit, în jargonul colegilor „Tataie”. Un „tataie” extrem de bogat.

Potrivit declarație de avere pe care a completat-o în momentul în care a fost investit în funcția de consilier la Primăria Sectorului 1, Florin Crișu deține un imobil și două terenuri. Primul teren este achiziționat în anul 2007 și se află pe raza localității Gruiu.

Cel de-al doilea, moștenit, se află în zona Băneasa din Capitală și este estimat la aproximativ 450.000 de euro.

Pe lângă cele două terenuri, ”mâna dreaptă” a liderului Ion Rădoi deține o vilă impresionantă într-o zonă bună din Capitală.

 

“Tataie” a condus grupul de greviști care s-a prezentat în fața magistraților de la Tribunalul București. Rezultatul a fost dezamagitor. Forma de protest a angajaților de la Metrorex a fost declarată ilegală.

La scurt timp după ce judecătorii au dispus încetarea grevei de la metrou, Florin Crișu a purtat o scurtă discuție telefonică, după care s-a alăturat greviștilor de la metrou, împreună cu care a mers către sediul USLM (Unitatea – Sindicatul Liber Metrou).