Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaș în showbiz. Minodora dă de pământ cu Bianca Rus. „Se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”
Scandal uriaș în showbiz. Minodora dă de pământ cu Bianca Rus. „Se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”

Scandal uriaș în showbiz. Minodora dă de pământ cu Bianca Rus. „Se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”

Bianca Rus s-a pus cu cine nu trebuia. După ce a declarat că Minodora nu știe să se îmbrace, în showbizz a început scandalul.

Sătulă de acuzațiile care i s-au adus gratuit, Minodora a declanșat scandalul în showbizz. Ce îi reproșează Biancăi Rus a făcut public într-o emisiune tv.

Scandal uriaș în showbiz. „Se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”

Minodora nu s-a mai putut stăpâni. Artista a izbucnit după ce Bianca Rus nu s-a abținut și a afirmat că aceasta nu știe să se îmbrace. Pentru că nu a mai suportat să fie luată peste picior, cântăreața a spus despre Bianca că, indiferent ce va face, nu va ajunge la statutul de profesionistă.

De altfel, este a doua oară când Bianca Rus a călcat pe bec. Cu zece ani în urmă, a mărturisit Minodora, blonda a aruncat cu noroi în ea, susținând că nu știe să cânte.

„O rog foarte tare să pună mâna să studieze”

Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac… Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi. Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane. Am fost sunată acum 10 ani și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta. Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele. O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”, a declarat Minodora într-o emisiune tv.

„Dumnezeu nu i-a dat de la început voce”

De asemenea, Minodora, una dintre cele mai bune voci ale României, este de părere că un artist este cel prin sângele căruia curge voce.

”Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun. Și mă pricep să cânt, pentru că am studiat. Și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce. Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile. Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat. Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora. Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e”, a mai spus, supărată, artista.