„Suntem triști, îți dai seama, și eu și Liviu, era ca și mama mea”, a spus Minodora.

Mama lui Liviu Mihon, soțul Minodorei, a decedat și a fost înmormântată, în urmă cu nouă zile, al Timișoara. Interpreta de muzică de petrecere nu a participat la funeralii, ci doar soțul ei. „Suntem triști, îți dai seama, era ca și mama mea”, a spus cântăreaţa de muzică de petrecere.

„Nu urmează nimic, noi am înmormântat-o deja de nouă zile. La Timişoara a fost doar soţul, fără mine. A fost ceva restrâns”, a completat artista.

Minodora și Liviu s-au căsătorit în anul 2009, iar în viața lor a apărut și un copil. Nu s-au înțeles deloc la început, dar lucrurile s-au așezat, ulterior, a povestit artista.

„Mamei nu i-a convenit că nu e mai înfipt, mama s-a obişnuit cu Liviu greu, dar acum nu-mi dă voie să mai ţip la el. A ajuns să ţină la el. Pe soţul meu l-am cunoscut la Timişoara. A fost gelos şi l-am educat în acest sens, încă de la începutul relaţiei….

Noi ne-am luat obligat, am suferit foarte tare, îmi doream şi eu un inel, un trandafir, un inel într-un tort. Am rămas însărcinată şi venea botezul şi am zis: dar nuntă nu facem? Eu am organizat totul”, a povestit artista, potrivit playtech.ro