Cozmin Guşă l-a întrebat pe Claudiu Manda dacă nu cumva românii plecați în străinătate refuză să revină în țară din cauza instabilității politice și a incompetenței unor oameni din Guvern.

Discuția între Manda și Turcescu s-a aprins în momentul în care proaspătul soţ al Olguţei Vasilescua lăudat cu ardoare realizările PSD și a spus că partidul încearcă din răsputeri să-i aducă în țară și că se luptă cu greaua moștenire lăsată de alte guverne. La această afirmație, Turcescu a izbucnit. 

 
Claudiu Manda:„Chestiunea cu mărirea salariilor este doar o parte care poate să motiveze. Sigur, în continuare sunt foarte multe lucruri de făcut, nu se pot face peste noapte, mai ales când preiei dintr-o guvernare lucrurile încă neîncepute de ceilalți. O să discutăm despre autostrada Craiova-Piteşti…

Robert Turcescu: Din 2012 sunteți încontinuu la guvernare. Cât vă trebuie? Vă rog frumos, dl. Manda, nu încercați să ne prostiţi în faţă. Vorbiţi şi despre faptul că Dolj este judeţul cu una dintre cele mai mari rate ale şomajului. Cât aveţi? 8,8%.

Claudiu Manda: Aşa ştiţi dvs?

Robert Turcescu: Dar dvs. ce ştiţi?

Claudiu Manda: Sub 5%.

Robert Turcescu: Cum?

Claudiu Manda: Sub 5%.

Robert Turcescu: Chiar în halul ăsta? Vorbiți serios? Chiar mințiți în halul ăsta? Vreţi să vă scot statisticile? Aveți rata șomajului peste 8% în Dolj şi dvs. spuneți că e 5?

Claudiu Manda: În aceşti doi ani şi jumătate nu ştiu cât de mult a fost instabilitate şi cât de mult a fost gălăgie şi zarvă în această zonă. (…) De foarte multe ori, în aceşti doi ani şi jumătate de când suntem la guvernare, repet, e foarte multă gălăgie şi oamenii nu reușesc să vadă – şi este şi o vină a PSD-ului – şi nu reușesc să transmită lucrurile pe care le-au făcut.

Robert Turcescu: Iertaţi-mă, nu pot să asist la un interviu cu dl. Manda, care minte cu nerușinare. Cum adică îmi spune Manda că din cauza gălăgiei nu s-au putut vedea realizările PSD? Dar cine face toată ziua gălăgie? Nu tocmai PSD?", au spus cei doi politicieni, invitați la Realitatea TV.

 

Te-ar putea interesa și: