Evenimentul Zilei > Monden > Scandal la teatrul Bulandra. Actorul Constantin Dogioiu a fost dat afară!
Scandal la teatrul Bulandra. Actorul Constantin Dogioiu a fost dat afară!

Scandal la teatrul Bulandra. Actorul Constantin Dogioiu a fost dat afară!

Actorul Constantin Dogioiu, în vîrstă de 34 de ani a fost dat afară de la teatrul Bulandra.

Conducerea teatrului nu i-a mai prelungit contractul pe care actorul îl avea cu teatrul, după ce a criticat-o public.

Despre această situație, actorul a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care spune cum s-au întâmplat lucrurile.

Potrivit actorului masura conducerii este de neînțeles deoarece a primit nota 10 la fiecare evaluare anuală.

Actorul a mai precizat că dintre şapte angajați pe perioadă determinată, el este singurul căruia nu i s-a mai prelungit contractul, iar celorlalți li s-a prelungit doar pe o perioadă de 5 luni, nu pe un an, cum se întâmpla până în prezent.

„Joc în 4 din cele 6 spectacole produse de Bulandra în ultimii 3 ani (de când sunt angajat). Nu am primit nicio mustrare, avertisment sau preaviz în acești trei ani, ci doar notă maximă la fiecare evaluare anuală. Mai sunt 7 colegi pe perioadă determinată (8, cu tot cu managerul). Managerul le-a prelungit tuturor contractele, în afară de mine, dar doar pe 5 luni, nu pe un an, cum a fost până acum. Mulțumesc că ați citit, vă doresc o zi frumoasă!”, a scris pe Facebook Constantin Dogioiu.

Concedierea sa vine la doar o lună distanță de când acesta a criticat public conducerea teatrului.

„Teatrul L.S.Bulandra este bolnav. Grav. De cel puțin 10 ani are o tumoră artistică malignă. Undeva, în acest interval de timp, a intrat în metastazare. Și, chiar dacă există zile când mai face câte-un triplu axel, zâmbind…în majoritatea zilelor nici nu își poate lega șireturile de la patine”, a scris  Constantin Dogioiu pe data de 26 iunie 2020 pe Facebook.

A absolvit în 2013 Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti, clasa prof. univ. dr. Adrian Titieni.

Constantin Dogioiu este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „IL Caragiale”, în anul 2013

Master în Arta actorului (2013-2015). Actor la Teatrul Metropolis și apoi la Teatrul Nottara.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.