Evenimentul Zilei > Sport > Scandal în fotbal. Gigi Becali îl umilește pe Helmut Duckadam: ”I-am dat 350.000 de euro. Stătea acasă şi lua banii”
Scandal în fotbal. Gigi Becali îl umilește pe Helmut Duckadam: ”I-am dat 350.000 de euro. Stătea acasă şi lua banii”

Scandal în fotbal. Gigi Becali îl umilește pe Helmut Duckadam: ”I-am dat 350.000 de euro. Stătea acasă şi lua banii”

Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în polemică cu o altă legendă a Stelei. El i-a răspuns fostului erou de la Sevilla, Helmut Duckadam, afirmând că i-a plătit salariu în perioada în care activa la FCSB „fără să facă nimic”.

Recent, fostul director de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, s-a arătat dezamăgit de Gigi Becali, vizavi de faptul că la FCSB nu se mai vrea să se facă performanță.

Fostul mare portar și-a înaintat demisia în iunie 2020.

„Dacă şi Duckadam a ieşit la televizor să zică una şi alta, s-a ajuns la sfârşitul lumii. Vezi, Doamne, că l-am luat eu pe el că eram în război cu Piţurcă. I-am plătit operaţii, i-am dat 350.000 de euro fără să facă nimic. Stătea acasă şi lua banii”, a afirmat Becali la Digi Sport.

„Nu mă aşteptam. Era un om cuminte. Oamenii şi-au pierdut minţile şi oamenii care sunt normali, sunt nebuni”, a mai completat Becali. Helmut Duckadam a ocupat funcţia de director de imagine la FCSB pentru aproximativ zece ani de zile, începând din 11 august 2010, până pe 14 martie 2020.

Contre între Gigi Becali și Anghel Iordănescu

Și nu sunt singurele lupte pe care latifundiarul din Pipera le are și cu persoane importante din lumea fotbalului. Conflictual cum îl știm, Becali s-a contrat în ultimele ore și cu fostul selecționer Anghel Iordănescu după ce fiul acestuia, Edi, a fost dat afară de la FCSB.

Acesta a declarat că refuză să-i mai pronunțe numele lui Gigi Becali: „El e mare, tare”.

În replică, Gigi Becali a spus că nu este deranjat și că nu îl interesează dacă Iordănescu senior s-a supărat pe el:

„Nu mai pot să dorm că s-a supărat Anghel Iordănescu. Spuneți-i să pronunțe numele meu! La câte a făcut el și l-am lăsat în pace… Ce i-am făcut eu lui? A plecat băiatul lui, ce mare lucru? I-am făcut ceva?

Bine, mă, o să le dau toți banii mei, și echipa, și o să mă pun în genunchi în fața lor! După o să ziceți că sunt prea prost că le-am dat echipa și toți banii mei!”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei emsiuni televizate.