Evenimentul Zilei > Monden > Scandal în familia regretatei Mădălina Manole. Persoanele dragi din viața ei se ceartă pe fotografii
Scandal în familia regretatei Mădălina Manole. Persoanele dragi din viața ei se ceartă pe fotografii

Scandal în familia regretatei Mădălina Manole. Persoanele dragi din viața ei se ceartă pe fotografii

Fratele Mădălinei Manole nu mai are voie să posteze fotografii cu artista pe internet. Interdicția a venit din partea fostului său cumnat, Petru Mircea.

Scandal în familia regretatei Mădălina Manole. Cei doi foști cumnați, fratele și soțul Mădălinei Manole, se ceartă de foarte mulți ani, de la moartea artistei. Marian Manole, fratele Mădălinei i-a reproșat soțului acesteia, Petru Mircea, moartea surorii sale.
De-a lungul vremii, cei doi s-au șicanat reciproc cu acțiuni în justiție ori cu plângeri pe la diferite autorități. Același lucru se întâmplă și de această dată.

Marian Manole a anunţat că îl va în judecată pe Petru Mircea, fostul soţ al artistei pentru că, la rându-I acesta s-a adresat justiției, ca să-l oblige să nu mai posteze fotografii cu sora sa.

Fostul soţ al artistei i-ar fi interzis lui Marian Manole chiar și să mai folosească numele Mădălina Manole, pe motiv că este marcă înregistrată de el.

Scandal în familia regretatei Mădălina Manole

Pe cale de consecință. fratele Mădălinei Manole s-a decis să răspundă cu aceeași monedă și a anunțat că se va adresa instanței. Pentru a face rost de banii necesari susținerii unui astfel de proces, Marian Manole susține că va vinde din lucrurile regretatei artiste. El a făcut, în acest sens, o postare pe Facebook

„Dragi fani ai Mădălinei, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt:

1). Postez poze cu casa lui. 2). Postez poze cu copilul lui. 3). Postez poze cu soţia lui, Magda! Și spune el că este ilegal şi şocant!!! Postez poze cu Magda, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduţa îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda! Normal! Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat!

Drepturile folosirii acestui brand îi apartţn lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! (…) Este sora mea și nici o lege din ţara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!”, a scris Marian Manole.

Fratele Mădălinei își expune supărarea pe Facebook

Fratele regretatei artiste susține că fostul său cumnat dorește să-i închidă gura pentru ca nimeni să nu mai pomenească de Mădălina Manole.

„El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la moartea ei se vorbește despre Ea! (…) Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice! N-ar fi rău! Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

El își compară fostul cumnat cu un balaur și le cere fanilor artistei să-l ajute să facă cheta pentru a-l plăti pe „Puiucu” ca să le dea permisiunea să posteze imagini cu Mădălina Manole.

„Trebuie să înfrunt «balaurul»! Sau facem chetă, punem mâna de la mâna și îi oferim «săracului» ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n-am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Mădălinei! Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a mai scris Marian Manole, pe pagina de Facebook.