Evenimentul Zilei > Monden > Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare: ”Ajutați, dacă vreți adevărul”
Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare: ”Ajutați, dacă vreți adevărul”

Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare: ”Ajutați, dacă vreți adevărul”

Moartea Mădălinei Manole este o sinucidere suspectă, spune fratele ei, care vrea să demonstreze că ea nu s-a sinucis.

Lovitură de treatru în cazul morții indrăgitei cântărețe Mădălina Manole. Cazul decesului suspect al acesteia va fi redeschis, cu condiția ca familia acesteia să strângă suficiente fonduri în acest scop.

Cel care a făcut dezvăluirea a fost fratele Mădălinei Manole, Marian Manole. El nu crede nici după zece ani de la moartea celebrei artiste că ea s-a sinucis.

Marian Manole este sigur că soțul Mădălinei, Mircea Petru, are legătură cu decesul ei. El încearcă acum să demonstreze acest lucru.

El postat un anunț pe contul lui de socializare, solicitând sprijin material din partea fanilor pentru a aduna suma necesară cheltuielilor de judecată.

”Vă rog să ajutați, dacă puteți!”

”Bună seară, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei! Sunt mândru în continuare și asta nu poate să mi-o ia nimeni!

Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului. Să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem! Eu îl consider „ultimul tren”! Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți! Sunteți sute, poate mii!

Alături de voi puteți strânge alți fani! Donați un leu, un euro, pentru această cauză în contul IBAN pe care am să îl las aici! Banii se vor duce către cheltuielile de judecată! Și poate către tribunalul de la Bruxelles! Dacă se vor strânge! Dacă nu, rămânem prieteni în continuare aici! Ne dăm like-uri, ador, tristețe și vom ascultă muzica ei în continuare!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe contul lui de socializare.

Moartea tragică a Mădălina Manole, chiar de ziua ei

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei. Trupul ei neînsufletit a fost găsit de Petru Mircea. Potrivit versiunii oficiale, Mădălina Manole s-a otrăvit cu Furadan. Familia artistei nu a crezut niciodată acest lucru. Între timp, o serie de specialiști au descoperit multe nereguli în dosarul morții Mădălinei. Ei au explicat că există suficiente probe pentru redeschiderea dosarului, potrivit wowbiz.ro.