Evenimentul Zilei > Monden > Mădălina Manole şi blestemul din familia ei. Mai întâi ea, apoi mama şi acum tatăl?
Mădălina Manole şi blestemul din familia ei. Mai întâi ea, apoi mama şi acum tatăl?

Mădălina Manole şi blestemul din familia ei. Mai întâi ea, apoi mama şi acum tatăl?

Odată cu moartea legendarei cântăreţe de muzică uşoară Mădălina Manole, viaţa familiei Manole s-a schimbat dramatic.

Suferinţa a fost atât de mare încât a lăsat urme adânci în sufletele celor doi părinţi îndoliaţi.

La 7 ani după ce fata ei s-a sinucis, mama artistei murea şi-l lăsat singur pe soţul ei, Ion Manole, care în prezent se află într-o stare critică.

Slăbit din cauza suferinţei pe care niciun părinte n-ar trebui s-o simtă vreodată, Ion Manole a contractat Covid-19 şi se află internat într-un spital din Ploieşti.

Starea bărbatului a stârnit îngrijorare în rândul rudelor şi al apropiaţilor, care se tem pentru viaţa lui.

Din păcate pentru tatăl regretatei Mădăina Manole, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Prahova nu mai sunt locuri libere.

Potrivit antena3.ro, Ion Manole a fost internat în această dimineaţă în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova.

Simptomele pe care acesta le are impun transferul pe secţia de Terapie Intensivă, dar la spitalul din Ploieşti toate paturile de la ATI sunt ocupate.

Medicii au propus transferul la spitalul din Focşani, dar familia a refuzat din cauză că acesta ar putea să nu reziste pe drum, dar şi pentru că spitalul din Focşani nu ar fi dotat suficient de bine.

Medicii spun că starea lui Ion Manole este stabilă, dar bărbatul are nevoie cât mai repede de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

În 2014, Ion Manole suferea un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur. În urma acelui eveniment, el nici nu a mai putut vorbi.

„Mi-au spus că am făcut bine că am chemat salvarea pentru că au putut să intervină imediat şi că sunt destule şanse de recuperare.

Am un organism destul de puternic, în interior. Dimineaţa când m-am trezit am chemat salvarea. Zbaterea asta a mea, undeva accentuează ceva în organismul ăsta.

Seara pe răcoare ies afară şi fac câteva ture pe trotuar sprijinit de fiul meu şi de doamna mea. Trebuie să fac mişcare. Trebuie să mă feresc de căldură, de emoţii”, spunea tatăl Mădălinei Manole la acea vreme.

La 14 iulie 2010, Mădălina Manole se sinucidea chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei. Trupul a fost găsit de Petru Mircea, soţul ei în acel moment.

Potrivit anchetatorilor, Mădălina Manole s-a otrăvit cu Furadan, dar familia artistei nu a crezut niciodată varianta oficială.

De-a lungul timpului, o serie de specialiști au descoperit mai multe nereguli în dosarul morții Mădălinei şi au explicat că există suficiente probe pentru redeschiderea dosarului.

În urma Mădăline Manole a rămas un băieţel, astăzi în vârstă de 11 ani.

sursa: antena3.ro