Evenimentul Zilei > Monden > Scandal de proporții în clanul Duduianu! Nu mai au liniște în propria casă
Scandal de proporții în clanul Duduianu! Nu mai au liniște în propria casă

Scandal de proporții în clanul Duduianu! Nu mai au liniște în propria casă

Amar Duduianu, unul dintre verii lui Cristofor, părintele clanului, a trecut prin clipe cumplite în propria locuință. Rivalii au intrat peste el în casă și l-au atacat, iar scandalul nu a luat sfârșit. Autoritățile se așteaptă la ce e mai rău.

Amar Duduianu, unul dintre verii lui Cristofor, părintele clanului, nu mai are liniște. A fost atacat în propria locuință de clanul rival. Scandalul e departe de a lua sfârșit, iar poliția este pe urmele lor.

Nu este pentru prima dată când clanul Duduianu trece prin momente înfiorătoare. Mai multe personaje importante, printre care și Cristofor, Segher sau Emi Pian s-au stins din viață. Gruparea a mai avut probleme cu legea și din cauza manelistului Florin Salam. Artistul era invitat la diverse evenimente, dar rămânea fără bani. Membrii clanului îi furau la finalul spectacolului suma oferită.

Un nou scandal a început în urmă cu câteva zile. Amar Duduianu, unul dintre verii lui Cristofor, a fost atacat de clanul rival în propia casă. Peste 30 de persoane l-au terorizat în locuința lui, din județul Ilfov.

Cele două clanuri au ajuns la cuțite, dar nimeni nu a depus plângere la poliție. Oamenii legii au aflat că interlopii pregătesc un nou atac. Motivul din spatele certurilor nu este cunoscut.

Problemele se țin scai de clanul Duduianu

În urmă cu 2 ani, clanul Duduianu a primit o veste cruntă. Liderul lor, Emi Pian, a fost ucis pe 4 august 2020. Unul dintre membrii unui clan rival i-a luat zilele într-un conflict de stradă.

Clanul Duduianu are un nou șef
Clanul Duduianu are un nou șef

Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, l-a înjunghiat mortal. Scandalul a pornit din cauza unui joc de barbut. Situația a degenerat rapid, mai ales după ce interlopii au aflat că au împrumutat cu bani același jucător.

Între cele două clanuri există o înțelegere, o persoană nu poate împrumuta bani de la ambele clanuri. Emi Pian, liderul clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

Acesta era implicat și într-un dosar de șantaj. Victimele erau chiar Florin Salam și Nicolae Guță, artiștii care cântau frecvent la petrecerile interlopilor.

După moartea lui Emi Pian, multe detalii au ieșit la iveală. Se zvonea că acesta a fost ucis cu un cuțit, dar noile informații au arătat că tăietura a fost provocată de o sabie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: