Evenimentul Zilei > Sport > S-a aflat! Cine urmează să antreneze naționala României. Nume-surpriză
S-a aflat! Cine urmează să antreneze naționala României. Nume-surpriză

S-a aflat! Cine urmează să antreneze naționala României. Nume-surpriză

Naționala e în avarie totală. Scaunul lui Cosmin Contra, a fost tras, dar un adevărat înlocuitor se lasă așteptat. Dintre soluții, Gică Hagi refuză, Dan Petrescu se bâlbâie, și barajul bate la ușă. Soluția de avarie a FRF pare a fi de daună totală...

Varianta bombă a Federației este Mihai Stoichiță (65 de ani), în prezent șeful Comisiei Tehnice FRF. Pe el îl vede seful FRF, Răzvan Burleanu stând pe bancă la meciurile pe care România le mai are de disputat în actuala campanie pentru calificarea la Campionatul European 2020.

FRF riscă să ajungă într-o situație delicată pentru că, atunci când i-a întocmit contractul lui Contra, n-a luat în calcul și potențialul baraj din Liga Națiunilor ca eventuală extensie din oficiu pentru actualul selecționer.

Cine se va încumeta să pornească acum mandatul cu un play-off care ar putea fi ratat și să înceapă astfel cu stângul?

Se aude că Hagi ar refuza din start să ia echipa de la baraj, preferând să-și asume responsabilitatea de la începutul unei noi campanii. Petrescu ezită și el să facă acest pas.

Astfel, FRF ia în calcul inclusiv varianta de a merge la play-off cu un staff intern, coordonat de Stoichiță!

Stoichiță le-a antrenat de-a lungul carierei pe Rocar, Steaua, FC Național, Litex, Sheriff, Ankaragucu, Pyunik Erevan, Oțelul Galați, Aris Limassol, AEL Limassol, Astra, CS Mioveni, Apollon Limassol, Al-Salmiya, Petrolul Ploiești, plus naționalele Panama, Armenia și Kuwait, informează gsp.ro.