Dacă Adriana continuă să îşi menţină atitudinea ponderată faţă de scandalul din familia ei, Silviu pare să se grăbească să scape de cea care i-a fost soaţă, cu intermitenţe, timp de nouă ani. Parlamentarul i-a trimis acesteia, pe inventar, tot ce considera că ar fi bunurile ei personale.

Sfeşnice din argint, bomboniere, din sticlă obişnuită sau din cristal, polonice banale, icoane, lumânări, până şi vată, gel de duş, lac de unghii, tampoane şi bigudiuri. Toate şi-au făcut loc în zecile de cutii pe care Prigoană le-a burduşit cu lucrurile soţiei sale, plecată din căminul conjugal acum aproape două săptămâni, cu tot cu cei doi copii minori ai lor, scrie Libertatea.
"Prigoana a înţeles că până la urmă copii vor rămâne cu mine aici şi nu a vrut să le lipsească nimic", a declarat Adriana Bahmuteanu într-un interviu acordat pentru Cancan.ro.

„Sunt 76 de cutii cu tot ce am cumpărat eu de-a lungul timpului. Credeam că îmi trimite doar hăinuţele şi jucăriile copiilor, dar s-a întrecut pe sine. Mesajul lui e clar: «Plecaţi, să nu vă mai văd!» Şi-a dorit să scape de noi. Putea să mi-o spună în faţă, nu aşa. Dar de ce mă mir? De când am plecat nici nu întreabă de copii… ce mănâncă, ce îmbracă…”, a povestit Adriana pentru Libertatea.