Românca ocupă săptămâna aceasta locul 3 în clasamentul Top Fusion 20 din Orientul Mijlociu, cu piesa „Forever Mine”, varianta în limba engleză a hitului „Sete de noi”.

Ellie White a reuşit să surclaseze artişti internaţionali precum Flo Rida, Will.I.Am sau Jennifer Lopez. În fruntea clasamentului se află Rihanna cu actualul ei hit „Where Have You Been”.

Ellie White se află în Fusion Top 20 de mai bine de două luni, hitul ei urcând constant în clasament. Prezenţa româncei în topul din Dubai a fost semnalată şi de cel mai citit ziar on-line din Emirate, "Gulf News".

Piesa "Sete de Noi" s-a bucurat de mare succes în România, ajungând în luna februarie pe podiumul celor mai difuzate piese româneşti pe radio, conform MediaForest.

„Nu mă aşteptam ca stilul meu muzical să prindă în Orientul Mijlociu. Însă, destinul îţi rezervă se pare permanent surprize. Plăcute, din câte observ”, declară Ellie White.

Deşi este însărcinată în cinci luni, artista are agenda încărcată de concerte. După un mini-turneu susţinut luna trecută în Spania, Ellie va pleca în curând în Italia pentru câteva concerte în cluburile din Milano, Vicenza şi Veneţia.


<object height=”360″ width=”640″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/l8lhvVpyKTo?version=3&hl=en_US&rel=0″ /><param name=”allowFullScreen” value=”true” /><param name=”allowscriptaccess” value=”always” /><embed src=”http://www.youtube.com/v/l8lhvVpyKTo?version=3&hl=en_US&rel=0″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” height=”360″ width=”640″></embed></object>