Evenimentul Zilei > Actualitate > Risipiceanu vrea acasă. Ce le-a cerut complicele lui Dincă, magistraților
Risipiceanu vrea acasă. Ce le-a cerut complicele lui Dincă, magistraților

Risipiceanu vrea acasă. Ce le-a cerut complicele lui Dincă, magistraților

Complicele lui Gheorghe Dincă, Ştefan Risipiceanu, va ajunge joi în fața magistraților întucât vrea să iasă din spatele gratiilor. Bărbatul se declară nevinovat, afirmând că nu a violat-o pe Luiza Melencu, victima criminalului din Caracal. 

Astfel, Risipiceanu a atacat mandatul de arestare preventiv emis pentru 30 de zile pe numele său de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunal.

El a fost arestat după ce Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că vecinul său a participat la violarea Luizei Melencu. Se pare că violul s-ar fi petrecut în perioada în care Luiza Melencu stătea sechestrată în locuința din Caracal a lui Dincă.

Complicele lui Dincă va fi apărat de un avocat din oficiu şi va fi adus la instanţă  de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei, scrie Antena3.

Risipiceanu este reținut în dosarul Caracal pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă. Potrivit unor surse, Risipiceanu suferă de o boală incurabilă, starea sa de sănătate fiind una precara. Zilele trecute, el a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău în detenție.