Se schimbă Revolut pentru România. Ce vor putea să facă acum clienții

Se schimbă Revolut pentru România. Ce vor putea să facă acum clienții Revolut. Sursa foto: Facebook

Revolut a marcat depășirea pragului de 1,3 miliarde de lei credite aprobate, iar acum vine cu o nouă ofertă pe piața românească: refinanțare creditelor. Mai exact, „clienții vor avea posibilitatea de a-și gestiona mai eficient bugetul lunar prin consolidarea creditelor existente într-o singură facilitate”.

Revolut vine cu un nou produs: Refinanțarea creditelor românilor

Potrivit oficialilor, refinanțarea este o caracteristică care îți permite să combini unu sau mai multe produse de credit sub forma unui credit de nevoi personale negarantat nou.

„Cu ajutorul creditelor noastre de refinanțare, îți poți închide cu ușurință conturile de credit existente folosind fonduri furnizate de Revolut. În plus, ai opțiunea de a solicita numerar în plus pentru uz personal. Este o modalitate practică de a-ți administra finanțele mai eficient. Ai posibilitatea să refinanțezi o serie de produse de credit, inclusiv credite de nevoi personale, credite pentru autovehicule, credite ipotecare, carduri de credit și descoperiri de cont”, se arată pe site-ul oficial.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Sursa foto: Revolut/Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a te califica pentru refinanțare, aceste facilități de credit trebuie să îndeplinească în mod colectiv următoarele condiții:

  • Să aibă un sold mai mic decât suma maximă pe care ți-o poate oferi Revolut;
  • Să fie acordate de o bancă (nu de o instituție financiară non-bancară) și raportate Biroului de Credit din România;
  • Să fie acordate în moneda locală (RON).
  • Dacă nu ai o facilitate de credit care îndeplinește criteriile de mai sus, poți solicita un credit de nevoi personale prin Revolut.

Ce detalii solicită Revolut pentru un credit de refinanțare

La refinanțarea acordurilor de credit emise de alte bănci în afară de Revolut, va trebui să furnizezi următoarele informații pe solicitarea de credit:

  • Contul IBAN folosit pentru plata facilității de credit refinanțate
  • Numărul contractului de credit și data asociate cu creditul refinanțat, potrivit Revolut.

Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite, a explicat  modul de finanțare al clienților care au credite la alte bănci din România.

„Clienții pot opta pentru refinanțarea uneia sau mai multor facilități de creditare acordate în lei de către alte bănci din România sau de către Revolut. Pot fi refinanțate atât alte credite de nevoi personale, cât și carduri de credit sau facilități de descoperit de cont (overdraft). În plus, clienții au varianta de a solicita o sumă suplimentară de bani. Ca și în cazul creditului de nevoi personale, valoarea maximă pe care o poate avea un credit de refinanțare este de 200.000 lei”, a declarat Cristian Voinea.