Evenimentul Zilei > Monden > Rețeta prin care celebrul Mike Tyson câștigă 500.000 de dolari pe lună. Totul este legal
Rețeta prin care celebrul Mike Tyson câștigă 500.000 de dolari pe lună. Totul este legal

Rețeta prin care celebrul Mike Tyson câștigă 500.000 de dolari pe lună. Totul este legal

Celebrul pugilist Mike Tyson, fost campion la categoria grea, a avut și are o viașă tumultoasă. De-a lungul timpului, a trecut de la agonie la extaz și invers. Însă de fiecare dată a reușit să cadă în picioare.

Rețeta prin care celebrul Mike Tyson câștigă 500.000 de dolari pe lună.

De-a lungul timpului, Mike Tyson a trecut de la agonie la extaz și invers. Însă de fiecare dată a reușit să cadă în picioare.

Nu a clacat nici când a pierdut jumătate de miliard de dolari, bani agonisiți de-a lungul carierei. Americanul și-a revenit financiar și chiar face acte caritabile.

Acum, el reușește să încaseze în jur de 500.000 de dolari pe lună din vânzarea de marijuana., potrivit retetesivedete.ro, care citează cotidianul sportiv spaniol Marca. Probabil vă întrebați cum este posibil acest lucru? Ei bine, totul este legal.

Mike Tyson nu a intrat pe piața neagră. Din contra. El a înfiinţat propria societate de cultivare a cannabis-ului, denumită „Tyson Ranch”. A făcut-o  în statul California, unde consumul de marijuana este legal.

Rețeta prin care celebrul Mike Tyson câștigă 500.000 de dolari pe lună

Potrivit site-ului Cheat Sheet, Mike Tyson câştigă o jumătate de milion de dolari pe lună din această afacere. De multe ori, celebrul pugilist a recunoscut că ajunge să cheltuiască aproximativ 40.000 de dolari pentru propriul consum, împreună cu musafirii săi.

Se estimează că boxerul american a adunat o avere de 584 milioane de dolari în timpul carierei sale, însă după aceea a fost aproape de faliment.

Supranumit „Iron Mike”, legendarul sportiv a trăit o viaţă plină de evenimente: a ajuns campion mondial, apoi pușcăriaș, fiind condamnat în 1992  pentru viol. După ce a ieșit din pușcărie, a reușit să ajungă în faliment. În 2007 a primit o altă condamnare pentru posesie de droguri şi conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro.